E, ovako treba... > Restauracije
Marissa
zankiki:
Bez glodalice su neke stvari skoro nemoguće, a sa njom 2 minuta posla - bukvalno...
zankiki:
Juče sam probao da mažem dvokomponentni lak za parket preko uljanog sadolina.
Probao sam na 2 parčeta špera, na jednom je sadolin bio namazan pre 24 sata, a na drugom pre 72 sata (3 dana).
Hteo sam da ispitam sve kombinacije, ali na oba se primio bez problema i nekih reakcija. Jutros je sve bilo suvo, tako da sam uveren da reakcije neće ni biti.
vepar:
Rekoh ti, ali slazem se da je ovako najsigurnije ;) A rezultati su vrh! Sta kazea?
zankiki:
Za sada ništa, pošto je posle prve ruke sve još uvek nikakvo, kao da nije ni lakirano... Posle šmirglanja sa 500-kom i druge ruke liči na nešto, ali tek posle još jednog šmirglanja i treće ruke bude visoki sjaj. Ako bude kao sa lakom za čamce, biću prezadovoljan... Bar dok se ne okliznem i polomim nešto sajkaca
zankiki:
--- Citat: vepar 12, 02, 2020, 14:41:48 posle podne ---Rekoh ti, ali slazem se da je ovako najsigurnije ;) A rezultati su vrh! Sta kazea?
--- Kraj citata ---
Kažem da sam ljut što mi za to ranije nisi rekao! sajkaca Dvokomponentni lak za parket mi se definitivno sviđa, posle par dana sušenja je tvrd ko kamen. U uputstvu piše da kada se kompomente A i B pomešaju treba sačekati pola sata (to sam ispoštovao), i da se tako pripremljen lak može koristiti 12 sati - ovde sam odlučio da pripremljenu smesu stavim u konzervu u kojoj stiže redovan lak za čamce (pošto se hermetički zatvara), i bez problema može da stoji za 3 ruke na 24 sata, da se za svaku ruku ne muti ponovo....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju