E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (92/128) > >>

mesechar:
Sadolin je uljani a dvokomponentni poliuretanski lak za parket moze pokrenuti sadolin I da napravis slinavi pod. Ako moras da toniras sperku bolje ti je da se zezas sa bajcom na vodenoj bazi ...preko njega lak za parket ide

zankiki:
Hvala za info. Ipak, voleo bih da i patos odradim istim sadolinom kao i ostalo na brodu, zbog nijanse.
Šta misliš da probam na parčetu šperke sadolin pa posle taj lak, jer ako će nešto da bude, biće odmah.... Pa ako ide, odradim sve, ako se oslinavi onda jurim na vodenoj bazi...

Inače, počastio sam se ručnom glodalicom pošto radovi lepo idu...

mesechar:
 E pa rucni frezer je uneo revoluciju u sve moje projekte od drveta na camcu ...sa vrlo malo truda oplemeni sirove krajeve sper ploce...sve bude mekse  pitomije i majstorskije kad se obori rucnim frezerom a tek uklapanje slicevi obrade otvora ma milina ...sad ces krenes ponovo da prepravljas ..kad se naviknes na frezer. Ja sam po uputstvu jednog caleta stolara kupio stoo manji jer je zgodniji za direktno frezovanje iz ruke pridje svuda!
A sto se tice kombinacije sadolina i PU parket laka ...bilo bi pozeljno da probas...ne mora da znaci da ce se pokrenuti nesto ali ako se pokrene nema leka do smirglanja do belog

zankiki:
I ja kapiram da je tako, proba pa javljam šta se dešava.

zankiki:
Sinoć sam opet radio glodalicom, i ne mogu da se načudim kako sam živeo bez toga.
Ono što sam ranije radio po sat - dva i ispadalo je traljavo, sad odradim za 10 minuta i ispadne odlično (usecao sam proširenja za klavir šarke, recimo).
Kakav je taj tvoj mali, ja sam uzeo ovaj i za ovo što mi treba je odličan...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju