E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (89/128) > >>

maverick:
F3 je osjetljivost na napon...provjeri za svaki slučaj da je spoj s akumulatorom dobar

calypso2:
Evo ovako, ovaj covek je bog za webasto ...Dok su mi serviseri ovde pametovali, teoretisali, drzali moj webasto nedeljama i pricali o nekim sumanutim popravklama, covek se sve dogovorio telefonom i meni je da se ne cimam zamenio moj webasto njegovim repariranim *sa garancijom  za smesne pare i dovezao mi ga do Zemuna. Webasto me je sluzio kao svajcarski sat! Ooooooozbiljan cika! Webasto Slavonski brod / Stipo +385270300 i +385915009002 sve/sve/sve preporuke.
Ima varijanta da mu se posalje i kamionom nekim u danu i da se tako vrati, jer radi i webasto kamionski program i zna njih  milion koji su na putu.
Pozovi se na mene slobodno (Marko Korica)

BataVoja:
Ja imam baš Webasto i kad sam kupio čamac nije radio. Onda sam potražio zvaničnog servisera u Beogradu na internetu i našao (ne mogu sad da se setim imena firme)
Čovek je došao, skinuo, i vratio za dva dana, kaže nije dugo korišćen pa je sve očistio i sad radi super već  tri godine.
Mnogo je važno da se uključuje cele godine na mesec ili dva da radi bar malo, obavezno i leti.

zankiki:
Odneću večeras kod ovog što mi je Terca preporučio jer mi je relativno blizu (Žabalj).
Ako ne rešim, idem dalje.

Hvala svima na savetima i pomoći.

Bećar:
Serviser za webasto http://www.pneumo-logic.rs/kontakt.php

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju