E, ovako treba... > Restauracije
Marissa
dell_mare:
Sad ispada da sam demagog nakon silnih hvalospeva o Holanđaninu. Nažalost ili na sreću, sređivanja će uvek biti, da l od mene ili budućeg vlasnika. Brodić je već na oglasu, povod racionalan - bolja prilika za prikladniji brodić + budući poslić vezan za vođenje tura. Za forumaše, naravno važi popust. S druge strane, iako ne ode, uopšte neću ostati razočaran. Da budem iskren odmah, na ovog sam bio primoran od strane žene, navodno da bi što više ljudi spavalo, međutim posao koji bi razvijali nalaže da nađemo nešto sa drugačijom krmom.
mesechar:
ma opusteno ova nasa nautika je carobni krug prodas sredis sredis prodas kupujes prodajes oduzimas i dodajes ;) tuzno je kad mora camac da se proda i ne kupi sledeci a dok se menja ...iha
zoki_ns:
@ dell_mare
Moze li link ka oglasu i cena ako nije tajna :)
dell_mare:
@zoki_ns
Da ne bi išli off topic, okačiću oglas u okviru druge teme
Terca:
--- Citat: mesechar 27, 12, 2019, 20:30:10 posle podne ---ma opusteno ova nasa nautika je carobni krug prodas sredis sredis prodas kupujes prodajes oduzimas i dodajes ;)
--- Kraj citata ---
pa saaad... bolje bi bilo da je čarobni kug malo drugačiji: sagradiš ili kupiš, pa ploviš, ploviš, ploviš... pa kad ti zafali nešto malo dopraviš brod pa ploviš, ploviš ploviš.. pa tek kad prerasteš brod i on ne može na vode kud bi ti hteo ti ga prodaš pa gradiš ilu kupiš drugi.
nekako mi malo malo tri meseca da se preraste brod, možda je do mene... da je bar doplovio iz te Olandije, nautičkiji bi bio.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju