E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (69/128) > >>

zankiki:

--- Citat: Dora  31, 10, 2019, 19:27:42 posle podne ---Koliki je tu pritisak, od čega su cevi, koje je ulje?

--- Kraj citata ---

Mislim da je radni pritisak pumpe 60 bara... A ulje nisam siguran, nisam još do toga došao  lol

Dora:
Ne znam ni ja ali moraš da znaš ako ćeš praviti nešto, cevi imaju trpljenje odredjenog pritiska.

tule:
U pratecoj tehnickoj dokumentaciji uz hidraulicnu pumpu i cilinder daju velicinu radnog pritiska kao i preporuku za ulje koje se koristi u sistemu.

Ja koristim ulje Tellus S2 V  za Ultraflex

Instalaciju sam izveo sa celicnim cevima fi 8 mm (oko 2x8 met.) koje je prema mojim crtezima savio/formirao majstor za hidrauliku kao i pripadajuce zavrsetke sa holenderima. Prelaz sa krajeva celicnih cevi na pumpu i cilinder su izvedeni sa armiranim crevima da bih izbegao krutu vezu sa hidraulicnim cilindrom koji je fiksiran na vanbrodskom motoru koji vibrira u toku rada. Cevi i creva moraju iznutra biti potpuno cisti pre montaze kako bi se kasnije izbegli problemi zbog eventualnih zaostalih cestica.

Sipanje ulja i ispustanje vazduha iz sistema nije komplikovano ako se razume i ispostuje pratece uputstvo.

Pogledaj ponudu  http://ultraflex.ultraflexgroup.com/cataloghi/ULTRAFLEX_2020_1.pdf

zankiki:
Taj podatak imam, u pitanju je vetus HTP3010, ja sam rekao 60 bara a ustvari je:

max. 40 bar (570 psi, 3923 kPa), at ø 8 mm tube diameter
max. 56 bar (797 psi, 5492 kPa), at ø 10 mm tube diameter

zankiki:
Nizak vodostaj ima i neke druge posledice...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju