E, ovako treba... > Restauracije
Marissa
zankiki:
Zna li neko kakav je mehanizam ispod ovoga?
Da li to može neki majstor napraviti, možda mogu i sam... Imam neke zamisli..... sajkaca sajkaca sajkaca
Bitno je da kad se sastavi bude jako kao redovan sto....
vlajko45:
Postoje razni sistemi na izvlačenje i podmetanje. Potraži pod 'drop leaf table' u web pretraživaču.
zankiki:
Posle 10-ak sati plovidbe do Tikvare i nazad, rezultati su možda pomalo čudni, ali svakako dobri...
Za istu brzinu mi je potrebno 250 obrtaja više nego ranije, dok je potrošnja ostala bukvalno ista (možda 1-2dl na sat što ne mogu izmeriti, ali ono što sam merio je ispalo baš bukvalno isto kao i ranije).
Tako da elisa ostaje... Mada je i aluminijum izdrljao par lepih balvana koji su izašli nazad lepo oguljeni, i ništa mu ne fali. Ali ipak je bronza - bronza.
zankiki:
Ovo mi je više nego zanimljivo, malo sam razgledao i to je baš ono što mi treba.
Međutim, probao sam da nađem ko kod nas prodaje te mehanizme, pa nešto nisam imao uspeha, kucao sam mehanizam sto na rasklapanje i tome slično....
Zna li neko možda gde kod nas to ima da se kupi?
Kabe:
Ja sam svojevremeno ovaj mehanizam:
,kao i jos jedan nalik onome sto je tebi potreban sa kocnicom (ne mogu da fotogorafisem jer nisam kod kuce), nabavio u Staroj Pazovi. Pogledaj u: Metal flex i Artinvest. ima ogroman izbor takvih "gedzeta", te ti savetujem da ih obidjes.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju