E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (57/128) > >>

Zoran T:
Probaj sa parom...grej i savijaj...neki ruski cajnik ako imas nek kuva vodu i na pipu kulja mlaz pare i tu je grejes i savijas

oblak:

--- Citat: zankiki  06, 11, 2018, 13:41:43 posle podne ---Na koji način ovakvu lajsnu saviti na neki radijus? Ne velik.... Recimo 10cm na 1 metar... ?? Da li uopšte postoji način?

--- Kraj citata ---

L profil camovog kvaliteta ces tesko saviti kako ti zelis. Ali, u kadu ako je 1m duzine , vruca voda da upije sto vise par sati pa u neku stegu u oblik koji zelis. Trebalo bi da zadrzi formu kalupa..

zankiki:
Hvala svima na savetima, krenuću redom, pa ću da vidim kako ide... Javljam rezultate...

petar_kozic:
Ako nisam okasnio sa savetom, video sam da ljudi savijaju grejajući je sa onim paročistačima.
To je ovaj princip sa čajnikom što ti je Zoki rekao.
Inače vrela para je najbolja za savijanje drveta.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

zankiki:
Kao što sam na nekoj temi i napisao, ovih dana sam nastavio sa restauracijom enterijera... Malo je hladno vreme za lakiranje drveta, ali i za to se nadje rešenje...

Slike sa broda ću postavljati tek kad sve završim (na proleće?) ali evo par komada... Kako se može napraviti lepo svetlo, za 5 minuta sa ubodnom i lepezom na brusilici...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju