E, ovako treba... > Restauracije
Marissa
MiletaStamat:
Aklo uspem tako nešto slično da uradim na mojoj Istranci, onda Dule kunem se da je neću prodavati :)
DuleN:
Ma ja nikada nisam ni sumnjao da ces ti i produziti i prosiriti tvoju ladju 114
LSI:
Човек треба да проведе доста времена на свом пловилу да би видео шта му све смета и шта му недостаје.
Онда се постави питање да ли се, то што смета, може уклонити или променити тако да не смета?
После тога долази питање да ли се оно што недостаје, може додати?
Е, кад се и на то питање добије недвосмислен одговор, онда иде следеће: могу ли то сам или морам да платим?
Ако мора да се плати, онда иде питање: могу ли да платим?
И тако, од питања до питања, али кад се томе приступи озбиљно, онда добије нешто овако лепо и функционално.
MiletaStamat:
Kako reče jednom Laza-prokleti smo mi muškarci uvek nam fali po koji cm, kgk
zankiki:
Kako sam već pisao u temi o zidnim oblogama, armaflex se za brod drži odlično, a eko koža za armaflex slabo. Ivice su se odlepile i dobile "uši". Srećom, nisam puno eko kože zalepio, došlo je lepo vreme, a onda se samo plovi i ništa ne dira. Tako sam celo leto plovio sa nezavršenim enterijerom, da bi mi nedavno pala na pamet ideja kako rešim enterijer na još bolji način.
Isekao sam ponegde armaflex i zalepio letvice, u koje ću da šrafim šper. Uzeo sam šper od 4mm kako bi mogao da prati linije broda. Na kraju mislim da sam imao sreće što se eko koža odlepila, jer će ovako da bude još lepše. Naravno, svako parče špera sa seče na brodu uz probavanje i šrafljenje, onda se nosi kući na 5 ruku farbanja (2 sloja sadolina, pa 3 sloja laka), naravno izmedju svake ruke šmirglanje sa šmiglom 1000. Sve je kao staklo, baš lepo izgleda.
Odlepljenja eko koža
Letvice
Prvi deo gotov
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju