E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (26/128) > >>

maverick:
Oćisti i frezuj malo...i kupi hempel epoxy filer...dvokomonentni kit....samo pazi na ovim temp se susi dosta dugo u odnosu na ostale...ali je vječan . Pokusaj izbjegavati silikon za bilo kakva krpanja pogotovo na vanjskoj oplati ili gdje je curilo nešto...Za plastificiranje tih umetaka...nemoj koristiti blazujku, bice ti tesko kasnije uvrnuti vijske , stavi obicne komade daske....presvci s dva tri sloja mata i kasnije mozes pičiti nekim samonarezujucim vijcima

zankiki:
Ok... Sada već napredujemo.

Taj epoxy filler, da li je tečan ili gust? Pitam, jer ima rupa i na bočnim stranama, iz kojih će iscuriti ako je tečan, ili kako se u tim slučajevima radi? (stavim brod na stranu  lol lol lol )

maverick:
 ha Gust je kao i auto kit...ako bas imas rupicu koja izlazi van...s vanjske strane mozes zalijepiti izolir traku da imas neku granicu...nakon dva sata je lagano odlijepiš....i svejedno ce ti onaj tko bude lakirao...ili ti sam ravnati i s vanjske strane di budes imao potrebe

zankiki:
Dok čekam majstora da izvuče brod i krene sa radovima, smislio sam da pramac zatvorim i napravim orman za posteljinu i slične stvari, pošto je i ineče neiskorišćen....

Posle malo igranja sa kartonima i pravljenja šablona, uspeo sam šper da isečem na meru:

Samo ubodna, jer CNC je za devojčice!

Na kraju zadovoljan rezultatom... Sad je u procesu farbanja, sušenja, farbanja, sušenja...

MiletaStamat:
Lepo si to smislio. Ja ću tako da odvojim pregradom od kabine mali prostor napred za sidro , konopac i slično. Već imam onaj poklopac na palubi Istranke, tako da samo treba napravit pregradu,isto ću tako od šperke.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju