E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

hidraulicne komande za brod

(1/8) > >>

kacintata:
posto sam poucen iskustvom da mi je izvesni majstor sa marine karaburma  naplatio telefleks  komande volana oko 350 e resio sam da na svom novom brodu odradim sam hidraulicne komande.sistem radi savrseno i deluje mi pouzdanije i jednostavnije od telefleksa.slike mozete videti na temi-porinuce i prva plovidba broda stella rossa,a zamolicu kapetana po ko zna koji put da postavi 3 slike uz ovu temu.ako nekoga to zanima,komande sa ugradnjom i dolaskom  kostaju oko 150e.jedini uslov je da mi se obezbedi struja jer ima malo busenja i varenja da bi se fiksirao hodraulicni cilindar,postavila hidraulicna glava i provukla creva.pozdrav svim forumasima

zorter:
Zoki evo ti ove dve slike (ne znam koju bi trecu), ali bilo bi dobro (i po nazivu teme) da malo blize opises sta i kako si radio da bi onaj ko moze uradio sam, a ko ne ume ili nema alata da se tebi obrati.Pozzzzzzzzzz

zorter:
Bravo zoki, samo bi bilo lepse da si sve to slikao i postavio.  :good:
A ne rece koju trecu sliku si hteo da postavis.

Kapetan:
sa malim zakasnjenjem evo ih i slike :)

Barba:
Cekajte bre ljudi, jel ima smisla stavljati hidraulicke komande na motor od 20 konja? Pitam jel ne znam da se ne shvati da hocu nekome da solim pamet.

Pozz.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju