E, ovako treba... > Restauracije
"Teska voda"
mesechar:
Ček bre poljo jesi ti provozao brod ??reci ti meni prijatelju sad kad si uštrojio brod sa 280 konja na 60-70 šta si uradio sa propelerom ne očekuješ valjda da će.meca izvrteti tu mrcinu prečnika jedno 18 inch vise od 1200 obrtaja ima da ispusti svoju plemenitu dušu dok kažeš dizel. Znaš li koji je redukcioni odnos u toj z nnozi?š
mesechar:
Ja sam prežvakao tu problematiku sa svojom marinizacijom pa te zato i pitam
poljo:
Znam da si prijatelju sve to prosao . Uzrok svih promjena je i bila neispravna z noga . Sad je stavljena druga i prema do sad predjenom kratkom (veoma ) kratkom putu cini se da si u pravu i da je i ova elisa koju sad imam prevelika za motorcic . Uslkladjivanje ce da se vrsi jos , naravno . Opet idem na put pa nemam vremena sad da se tim bavim. Sad samo da sredim vanjstinu da se osjecam prijatno . Moram spremiti 2-3 elise pa za dan izmjenjati sve dok se ne pogodi pravi korak . Ja drugi nacin ni neznam . Ako ima neki laksi nacin da se to izvede veoma sam otvoren za predloge .
poljo:
malo po malo
poljo:
Vjerujem da poznajete ovog domacina a i ribicu upecanu u po bjela dana na marini . Pustena nazad
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju