Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Dunavske avanture
Kapetan:
A zamisli da je neko viknuo eno ga Era Ojdanic na desnoj obali obukao se ko Betmen... na koju bi stranu pegla krenula ?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
LSI:
Видео сам јуче овај извештај и било ми је драго што видим да сте са Марином нашли мало времена за уживање.
Драго ми је и да чујем да је Зоран ту и да је активан.
Али од свега, најдраже ми је што се ова авантура завршила без икаквих последица.
Куд, бре, да пустите толике људе на палубу?!
Мени то личи на оне снимке из Индије и Шри Ланке, знате оне на лађама и возовима, окићеним главама, рукама, ногама - на којима једноставно не можете да избројите колико има путника.
И свима је лепо све док не дође ђаво по своје, а то се понекад дешава.
Често смо сви склони да мислимо само на провод, уверени да се нама ништа не може догодити...
Још једном - драго ми је што су после ове авантуре остале само лепе успомене и жао ми је што нисам могао да вам се придружим.
Kapetan:
Lazo ne znam da li bi na zokijevoj ladji bilo mesta i za tvoj camac?
LSI:
--- Citat: Kapetan 25, 08, 2014, 09:58:23 pre podne ---Lazo ne znam da li bi na zokijevoj ladji bilo mesta i za tvoj camac?
--- Kraj citata ---
Капетане, ударци испод појаса никад нису били дозвољени. Али нека. Наш народ каже: - Памти па врати!
IKA:
Ne razumem poentu u nazivu ;VESLAČKA;regata.Da li je uopšte bilo čamaca na vesla. 25648
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju