Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Okupljanje 2014 ili cast za novu ladju

<< < (17/22) > >>

Kapetan:
zecevi ce dodju !
a ja gledam da se uklopim kako tako !

IKA:
iskoristi priliku pa donesi projekat ,vilinog konjica,.Ako znaš gde si ga ostavio
 tamburanje

Kapetan:

--- Citat: IKA  08, 10, 2014, 01:59:51 pre podne ---iskoristi priliku pa donesi projekat ,vilinog konjica,.Ako znaš gde si ga ostavio
 tamburanje

--- Kraj citata ---

cu da nadjem ! danas sam ti obisao titel u sirokom luku ... Zrenjanin , Becej ...
inace zeke stigle smrznute u Beograd... isporuka verovanto u petak ... LSI ima li sanse da vam dostavim u zemunu ili u gradu negde ?

LSI:

--- Citat: Kapetan  09, 10, 2014, 00:45:06 pre podne ---
--- Citat: IKA  08, 10, 2014, 01:59:51 pre podne ---iskoristi priliku pa donesi projekat ,vilinog konjica,.Ako znaš gde si ga ostavio
 tamburanje

--- Kraj citata ---

cu da nadjem ! danas sam ti obisao titel u sirokom luku ... Zrenjanin , Becej ...
inace zeke stigle smrznute u Beograd... isporuka verovanto u petak ... LSI ima li sanse da vam dostavim u zemunu ili u gradu negde ?

--- Kraj citata ---

Капетане, моја нова адреса је: Земун, Железничка 13-Б, стан 6, први спрат.
Жена би требало да је код куће у току дана. Ако ње нема, у стану 5 би требало да буде наш син. Ако ни њега нема - онда остаје да их преузмем ја.
Ако се најавите телефоном (4074263 - фиксни; мобилни имате), обезбедићу да неко преузме зечеве. Најбоље би било да их доставите пре два сата како бих могао да их, заједно са јаретом, у току поподнева однесем у Сланкамен.
Иначе, ја сам на послу сутра до три сата на адреси: Булевар Зорана Ђинђића 81/први спрат, стан 4, Нови Београд, близу Арене, преко пута ТВ Б92.

Arsa:
Ne brini Lazo.

Nikola će ti poslati zečeve preko E-maila.  ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju