Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Petrovaradin-Kladovo-Petrovaradin 21.07.2014. - 08.08.2014
LSI:
Гледам и ја слике и мислим се како вам је било лепо, чак и по таквом времену (на пар слика изгледа као да би било боље да сте остали код куће!). Имајући у виду управо облачно време, мислим да су слике чак и са техничке стране добре.
Међутим, бићу слободан да дам један предлог вама и свима нама који ћемо постављати слике: мислим да користи ако се уз слику напише где је снимљена, шта је то што видимо, ко је то на слици... То захтева мало времена и петљања али нама који гледамо помаже да боље испратимо оно што су фотографи хтели да нам покажу.
budens72:
Apsolutno se slažem, ali to oduzima prilično vremena,kad se uzme u obzir i da sam ovih pedesetak slika prvo morao da smanjim na veličinu koju prihvata sajt...
srsa:
Браво за брод, браво за провод, браво за слике. clap clap clap Него, како си задовољан са стабилношћу брода, чини ми се да си својевремено рекао да нема кобилицу?
budens72:
Za sada sam zadovoljan, lepo drži pravac, malo mi je teže manevrisati po jačem vetru kada pristajem na malom prostoru ali to je valjda neminovno....
srsa:
Ма само уживај и не брини. clap clap
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju