E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Uradi sam brzinomer
Kapetan:
--- Citat: Darkobp 10, 08, 2009, 20:25:03 posle podne ---I napomena: Samo za deplasmance tj.do 15-20km/h!!!! Jer zbog malog koraka propelara vrti se dosta brzo pa pri vecim brzinama od 20km/h postize i 10-tak obrtaja u sekundi pa sonda pocne da bulazni,niko nije planirao da ce biciklo toliko juriti :lol: :lol: :lol:
Pale su mi alge na pamet,al posto jos nisam napravio adekvatan drzac smislicu nesto jednostavno da se na skljoc moce dici iz vode kad se nekoristi,kao pentu na fazon samo jednostavnije i resio sam i alge :good: :lol:
Smislim li jos jednu korisnu "budalastinu" mozda me i nas Baltazar i primi kao pripravnika tj.Zorter :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
stavi na motku i kad treba samo bucnes u vodu ... nego prvi moras da izmeris brzinu dunava .. odes malo od obale bacis sidro i izmeris i to posle oduzmes ili dodas na brzinu koju ti daje "protokomer" :)
btw a mozda da se cela spravka stavi u odgovarajucu cev , mislim da bi se povecala preciznost
Darkobp:
Cev??? Bravo kapetane :good: Ako nista bar bih je ona sacuvala od upada i odvaljvanja od kojekakih grancurina!!!! Onda bih mogao i da ga koristis iti kapetane kad se vozas onako normalmo i kao i uvek po panjevima :lol: :lol: :lol:
zorter:
--- Citat: Darkobp 10, 08, 2009, 20:25:03 posle podne ---.........
Smislim li jos jednu korisnu "budalastinu" mozda me i nas Baltazar i primi kao pripravnika tj.Zorter :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Sta pripravnika? Ispit si vec polozio. Sada si segrt. :lol: :lol: :lol: :yahoo: :yahoo:
Kapetan:
--- Citat: Darkobp 10, 08, 2009, 20:59:59 posle podne ---Cev??? Bravo kapetane :good: Ako nista bar bih je ona sacuvala od upada i odvaljvanja od kojekakih grancurina!!!! Onda bih mogao i da ga koristis iti kapetane kad se vozas onako normalmo i kao i uvek po panjevima :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
pa mrezicu na vrh cevi bre:)nebitno da li je cev pored ventilatora ili na vrhu cevu , cev samo nece dozvoliti da voda ide levo i desno
rade:
Kako ovo funkcionise ili kako da ga namestim da radi?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju