The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva

Cetiri osmeha

<< < (17/42) > >>

zoki novus:

--- Citat: stvlada  04, 09, 2014, 08:53:30 pre podne ---   Kapetan bez prsluka.....

--- Kraj citata ---

Kanda je naucio da pliva...

Kapetan:

--- Citat: zica  04, 09, 2014, 10:10:27 pre podne --- kgk Porodici Šijan želimo da imaju dobar vetar i mirno more Niđo pa ti si brodovlasnik imaš flotu brodova.ČESTITAMO

--- Kraj citata ---
moracemo nesto da rapsprodamo pa da kupimo vece :)

hvala svima na lepim zeljama.... danas zamenjeni prozori ... stavljeni karbonski .... cena 120 evra sa secenjem materijalom i dostavom na ladji... ovih dana slike

oblak:

--- Citat: Kapetan  04, 09, 2014, 23:03:38 posle podne ---
--- Citat: zica  04, 09, 2014, 10:10:27 pre podne --- kgk Porodici Šijan želimo da imaju dobar vetar i mirno more Niđo pa ti si brodovlasnik imaš flotu brodova.ČESTITAMO

--- Kraj citata ---
moracemo nesto da rapsprodamo pa da kupimo vece :)

hvala svima na lepim zeljama.... danas zamenjeni prozori ... stavljeni karbonski .... cena 120 evra sa secenjem materijalom i dostavom na ladji... ovih dana slike

--- Kraj citata ---
Imas kupca za tu manju :) samo kazi

Kapetan:
Lol :) juce su nudili duplo od ulozenog :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

neptun:
 Bravo. Bas me zanima kakvo je sad vreme tu.prosle god. sam jedrio po tom delu gr i svabe sa drugog broda su me ubedjivali da je od 15,septembra do 15 oktobra najlepse. Maltemi oslabi, a voda je jos topla za kupanje. Ova godina nije merodavna za vreme, nije se stabilizovalo celog leta. Uopste se nije uspostavio letnji ritam vremena.
Postavi po neku sliku kad stignes.mora da uzivas. Imas pravu veliku jedrilicu na moru. Budi oprezan dok  se ne naviknes na brod. Ne preteruj sa povrsinom jedara ako duva maltemi dok sve ne proveris i utegnes.pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju