The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva
Cetiri osmeha
Jezerash:
Čestitke i od mene za jedrilicu. Trud i uloženo će ti se višestruko isplatiti kroz uživanje sa porodicom u plovidbi. Posebno je vredno što ćeš to raditi u Grčkoj i njenom prelepom moru i priobalju. sail
Srećno, i da što pre ostvariš tvoje planove. thumbup
Kapetan:
danas stigli papiri za brod : ) iako sam greskom napisao CETRI OSMEHA , za 50 dolazara ameri su bili ljubazni i prepravili u CETIRI OSMEHA :)
Spremni za more, jos samo osiguranje za treca lica... Kako ste to dole zavrsavali ?
Pisao sam nekim svabama al ne javljaju se
marke:
--- Citat: Kapetan 09, 08, 2014, 19:06:43 posle podne ---nisi ti bas to lepo skapirao ili EU gresi na njihovom sajtu ...
http://www.europa.rs/putujteUEu.html
"Srpskim državljanima koji imaju biometrijski pasoš nije potrebna viza za putovanje u zemlje EU (osim Ujedinjenog Kraljevstva i Irske) za boravak do 90 dana u bilo kom periodu od 180 dana."
--- Kraj citata ---
Deda je u pravu...
Godina ima dva puta po180 dana i u svakom od ta dva perioda mozes da budes po devedeset dana.
srsa:
А колика може да буде пауза између та два периода од по 90 дана? Да ли је довољно само изаћи из Грчке након истека 90 дана и истог дана се вратити и наставити још 90 дана, или мора да се паузира дужи временски период?
mladjo:
Bez gramatike i gramaticara nista 55555
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju