The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva
Cetiri osmeha
Kapetan:
jos jedanput hvala svima na cestitkama !
--- Citat: zoki novus 08, 08, 2014, 23:30:58 posle podne ---U Solunu dinar somun do Soluna...
Ala si se ti uvalio ima da se pusis do penzije...
--- Kraj citata ---
do soluna i nazad... auto voz... 50 evra za kola 50 evra po coveku ...
do volosa i nazad ... dva rezervoara i putarine ... oko 160-190 evra ...
budens72:
Sve čestitke Kapetane,odlično izgleda, pravi brod !!!! k5
114 114 114
oblak:
--- Citat: Kapetan 09, 08, 2014, 10:13:48 pre podne ---jos jedanput hvala svima na cestitkama !
--- Citat: zoki novus 08, 08, 2014, 23:30:58 posle podne ---U Solunu dinar somun do Soluna...
Ala si se ti uvalio ima da se pusis do penzije...
--- Kraj citata ---
do soluna i nazad... auto voz... 50 evra za kola 50 evra po coveku ...
do volosa i nazad ... dva rezervoara i putarine ... oko 160-190 evra ...
--- Kraj citata ---
Pusti Novusa, ljubomoran je na bistro more ,pomutio mu se um od kaljave Save roll4 ja ti se pridruzujem u plovidbi i marini ako bog da :) Oduvek sam sanjao o svojoj jedrilici u Grckoj a sad si mi objasnio kako lako moze...moras mi pomoci samo da nadjemo brod meni dole u tim gabaritima 114 postoji li pravni nacin da se ostane u Grckoj na brodu vise od 6 meseci godisnje?
Kapetan:
po sengenu mi Srbi maximalno mozemo da ostanemo 3 meseca, brod moze koliko hoces ... to je problem ...
e sad ima nekih fora sa pravnim licem , ali to jos ispitujem ...
javljam ti za slicne ladje... trenutno ima jedna ali je ja merkam :)
HOGAR:
Pazi kad Deda sluti,dabome,bolje da menjas u ''pet osmeha'',dok je sveza farba ha ha.Inace,jel mislis stvarno sa jedrilicom u Bg sha.Mislim,moze,al brez jarbol,a to onda nije to.Doduse,ako si navalio,mora predjes kod mene na marinu,jerbo ti je mali gaz,odnosno stabilizator lol lol ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju