The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva

Cetiri osmeha

<< < (8/42) > >>

Kapetan:
jos jedanput hvala svima na cestitkama !

--- Citat: zoki novus  08, 08, 2014, 23:30:58 posle podne ---U Solunu dinar somun do Soluna...
Ala si se ti uvalio ima da se pusis do penzije...

--- Kraj citata ---

do soluna i nazad... auto voz... 50 evra za kola 50 evra po coveku ...

do volosa i nazad ... dva rezervoara i putarine ... oko 160-190 evra ...

budens72:
Sve čestitke Kapetane,odlično izgleda, pravi brod !!!!  k5

114 114 114

oblak:

--- Citat: Kapetan  09, 08, 2014, 10:13:48 pre podne ---jos jedanput hvala svima na cestitkama !

--- Citat: zoki novus  08, 08, 2014, 23:30:58 posle podne ---U Solunu dinar somun do Soluna...
Ala si se ti uvalio ima da se pusis do penzije...

--- Kraj citata ---

do soluna i nazad... auto voz... 50 evra za kola 50 evra po coveku ...

do volosa i nazad ... dva rezervoara i putarine ... oko 160-190 evra ...

--- Kraj citata ---

Pusti Novusa, ljubomoran je na bistro more ,pomutio mu se um od kaljave Save   roll4 ja ti se pridruzujem u plovidbi i marini ako bog da :) Oduvek sam sanjao o svojoj jedrilici u Grckoj a sad si mi objasnio kako lako moze...moras mi pomoci samo da nadjemo brod meni dole u tim gabaritima  114 postoji li pravni nacin da se ostane u Grckoj na brodu vise od 6 meseci godisnje?

Kapetan:
po sengenu mi Srbi maximalno mozemo da ostanemo 3 meseca, brod moze koliko hoces ... to je problem ...
e sad ima nekih fora sa pravnim licem , ali to jos ispitujem ...

javljam ti za slicne ladje... trenutno ima jedna ali je ja merkam :)

HOGAR:
Pazi kad  Deda sluti,dabome,bolje da menjas u ''pet osmeha'',dok je sveza farba  ha ha.Inace,jel mislis stvarno sa jedrilicom u Bg  sha.Mislim,moze,al brez jarbol,a to onda nije to.Doduse,ako si navalio,mora predjes kod mene na marinu,jerbo ti je mali gaz,odnosno stabilizator  lol lol ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju