The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva
Cetiri osmeha
Kapetan:
--- Citat: neptun 29, 11, 2016, 08:49:38 pre podne ---kap.gde ti je jedrilica zimus. jel u volisu u vodi ili na suvom. posto je zimovnik kad je na suvom.sa vadjenjem
--- Kraj citata ---
na obali je .. mesto Almiros , oko 30tak km od Volosa..
cena za 10 meseci sa vadjenjem , spustnajem 1100 evra..
isto to al 7 meseci 750 evra za Cetiri Osmeha.. kako sam shvatio mesec dana mu je oko 100 evra za 12 metara ladju
manji brod manja cena ...
bilo je i skupljih i jeftinijih zimovnika ... Zoki je sada otvorio svoj zimovnik i koliko cuh trazi 750 evra , ali dok ne sredi sve pod konac drzim u ovom trenutnom, kad sredi ovaj zimovnik, prelazim kod njega posto su u planu bungalovi , tusevi i slicno...
neptun:
To sve nije skupo,a taj zoki neki nas? Gde je njegov zimovnk ,isto u zalivu?
Kapetan:
--- Citat: neptun 30, 11, 2016, 07:19:05 pre podne --- To sve nije skupo,a taj zoki neki nas? Gde je njegov zimovnk ,isto u zalivu?
--- Kraj citata ---
Da nas covek , njegov zimovnik je onaj stari raspali zimovnik u Kala Nera, Zoki ga je sada uzeo u najam i sredjuje ga ... mislim da kad ga sredi da ce biti odmah iza papagala, ako uradi sve sto je rekao ... kapiram da bi za tvoju jedrilicu godisnja lezarina bila oko 300-500 evra
neptun:
Pa tako se krece cena i gore na sitoniji. to je ok. nije losa lokacija za veci brod tu kod Volosa. nije to ni daleko mnogo od bg. ja nesto nisam bas odusevljen sporadama previse sto se tice uslova za nautiku. npr ceo skiatos nema ni jedan siguran zaliv za sidrenje. ima nekoliko mesta al sve je to nekako polu zasticeno. skopelos je bolji malo . nema nigde prava marina da se po nekad ode. ni volos nema pravu marinu. onoliko vezova i brodova, a ne postoji marina. ne kazem da je tamo lose,al sto se tice nautike ima boljih mesta.
Ja cu ipak da vucem jedrilicu sa sobom. nikako da je skroz zategnem i nabavim sve sto je potrebno da je ostavim da zimuje dole. a koristim je i ovde na reci.
Kapetan:
u kom smislu nema prave marine ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju