The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva

Cetiri osmeha

<< < (27/42) > >>

neptun:
kap. jel krenula sezona u gr. jel brod u vodi

Kapetan:

--- Citat: neptun  09, 05, 2015, 00:37:43 pre podne ---kap. jel krenula sezona u gr. jel brod u vodi

--- Kraj citata ---

zavrsni radovi u toku ... plan je dao bude u vodi pre zavrsetka skole, kako bi odmah mogli da se sjurimo familijarno dole...
sad je ostalo da se vidi za maticnu marinu za ovo leto ...

neptun:
Bas dobro. Ako mozes ostani ceo raspust. Ima u zalivu na par mesta da se ostavi brod. Ono sidriste ispod miline mi deluje najmirnije u tom kraju mozda ima neka bova. Mozda mozes i u volosu. Mada meni tamo nesto mnogo duva i ljulja se sve jer je lucki bazen ogroman.
 Ima kale nera. Tu ima mesta, ne verujem da se placa, ali nocu je potpuno pusto, pa mozda neko nesto pozajmi ponekad. Postoji i neka luka na izlazu iz zaliva, na zapadnoj strani.
Mozes otplovis do sitonije. Tamo ima u nikitiju velika marina. Cini mi se da nije privatna. Deluje bas solidno i ne verujem da je skupo, a druga je sa druge strane u ormos panagias. Tamo je prilicno puno. Ne verujem da bi nasao mesto. Onaj porto karas i sani marina na kasandri su skupe.
Imas i oko soluna nekoliko marina.
Mozda je nikiti najbolje i najblize. Raspitaj se za cene.

neptun:
Ja ovde i pitam i odgovaram. Kap jel si spreman za sezonu. Ja sam ove god suvozemac. Bio sam u turskoj na jugu skroz, vratio se pre dva dana. Uhvatili juzno toplo more za kupanje i to je za ovu god. Cekamo prinovu u sred leta, pa ne mozemo da vucemo brod. Al iduce godine nadoknadjujemo. Jel si nasao gde ces drzis brod tokom leta?

neptun:
Turska ne valja. Bar ovo gde sam bio. More je lose. Nema nista unutra. No trave ni jezeva ni skoljki. Nije ni providno dovoljno. Sva obala pokrivena hotelima, a oni u zidovima i bodljikavoj zici. To je neki turizam koji ja slabo volim. Ovog puta sam bio ucesnik u istom i nece se ponoviti.
Marina u Kemeru ogradjena i cuvari brane da se pridje. Mislim da treba i tu da stave okolo bodljikavu zicu to bas ide uz marinu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju