The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva

Cetiri osmeha

<< < (25/42) > >>

zoki novus:
Ma zar je moguce da je u Grckoj nesto skuplje nego u Srbiji? Pa nikola je lepo napisao da je tamo poprilicno jeftinije nego kod nas Kako to da sad to ispade skuplje?  Nikola nam rece da cak ni put nije skuplji od 50-al evrova?(mene upravo do Nisa i nazad iskostalo vise). Bilo je  tu jos nekih pogodnosti za ljubitelje plovila ali nee mogu bas da se setim ali bilo bi dobro pomenuti zbog nekih koji su podstaknuti tim pricama prodali plovila i razmisljaju o kupovini slicnih u Gr jer tamo je badava...

Kapetan:
a bre Novuse ... put tamo vamo sa putarinama i svim pizdarijam 200 evra kolima ...
vozom do soluna tamo vamo sa natovarenim kolima na auto voz  100 evra (povratna za kola 50 , povratna za coveka 50).. doduse ima klackanja ...

gradska marina Volos, 670 evra 12 meseci za moju ladju ... 8 meseci zimovnik sa strujom vodom i sl. 1400 evra za ladju 10 tona 12 metara ...
sigurnost kao i kod nas... niko ne odgovara za nista

odustao sam od domacih majstora i drugih pizdarija  , radim samo sa grckim .. jeftiniji ...

jagnjece pecenje 12 evra kilo
giros 1.5 do 2.5
kafa skuplja jebiga 1.5 do 2.5 evra..

uporedi sa cenama u Srbiji ...

Kapetan:

--- Citat: Kapetan  22, 03, 2015, 21:24:56 posle podne --- 8 meseci zimovnik sa strujom vodom i sl. 1400 evra za ladju 10 tona 12 metara ...

--- Kraj citata ---

da dodam da je uracunato jedno vadjenje i jedno spustanje kao i ciscenje algi .. to bi ovde kostalo za mene oko 1000 evra bez zimovnika ...

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  22, 03, 2015, 21:36:47 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  22, 03, 2015, 21:24:56 posle podne --- 8 meseci zimovnik sa strujom vodom i sl. 1400 evra za ladju 10 tona 12 metara ...

--- Kraj citata ---

da dodam da je uracunato jedno vadjenje i jedno spustanje kao i ciscenje algi .. to bi ovde kostalo za mene oko 1000 evra bez zimovnika ...

--- Kraj citata ---

Evo sad ces to umati u Beomarine za 100-tinak evra

Kapetan:
samo za ladje do 1000kg... vec sam pricao sa njima... a i ne moze nista sa kobilicom ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju