The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva
Cetiri osmeha
ANASTASIA II:
Kad pocnes da plovis bice ti jasno o cemu pisem. Na primer, kako ces da uradis ulazne papire akone pristanes tamo gde zakon nalaze?
Pusti se bre Kapetane interneta i pocni da plovis.
Ali pre toga ja te molim da ovde napises koliko milja imas preplovljeno po Grckoj da bi citaoci mogli da zakljuce kakvo iskustvo imas.
A ti Neptune druze,stavi ti parice u dzep za svaki slucaj. Veruj mi,koliko god da poneses bice ti malo.
Mozes ti Neptune da se smucas po kojekakvim uvalama i selima niko to ne spori. Mozes i dzabe da se privezujes po lukama,napustenim pristanistima,mozes i da budes na sidristu koliko god hoces odnosno dok ti dozvole meteo uslovi.
Ali MARINE napominje MARINE se NAPLACUJU.
U marinu idea kada nesto treba da servisiras,obavis vecu kupovinu,zavrsis papirologiju,ostavis brod itd .itd
Kapetan:
Pa ne poredi nase brodove sa Neptunovim, totalno je drugaciji pristup ... on udje gde mi ne mozemo da prismrdimo...
Ja prosle godine testno oko 7 dana na vodi od toga 3 4 sa vodom i strujom(al bez konekcije na struju:) )
Vodu ce SVUGDE imati i dobiti, za struju se slazem, ona jeste problem.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
ANASTASIA II:
samo ti nama Kapetane ovde lepo daj miljazu koju si napravio po grckoj. Da si makar otisao do Trikerija,koji ti je bre pod nosom bilo bi ti jasno da vodu NE MOZES SVUGDE DA DOBIJES. I ne pisi nesto sto ne znas.
Gde ces da sipas vodu na Agia Panagii a ima bozanstven uvala koja te mami da ostanes danima.
Molim te ko Boga nemoj da pricas bajke i opet ti kazem,kada budes obisao nesto pisi molimte iz licnog iskustva.
Znaci vode NEMA SVUGDE
Kapetan:
Trenutno sam na Dunavu ... oko 30 milja Voloska regija
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
ANASTASIA II:
Ama bre ne poredim ja ladje samo pisem coveku da zna sta ga ceka.
Ja mogu da ostanem ako treba i godinu dana na sidru jer imam desalinizator i izvore neogranicene struje pa me bas briga. U ostalom sto li se ja uopste smaram i pisem sve ovo kad ti sve najbolje znas.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju