The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva

Cetiri osmeha

<< < (23/42) > >>

Kapetan:
Solun 600 km... povratna za voz 50 evra; povratna autovoz 50 evra.... volos 830km...

nema zezanja, vijes nasu zastavu, pristani i sidrista se ne naplacuju...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ANASTASIA II:
Neptune, pa nije ti ni Grcka dzabe.  Ja sam prosle godine oplovio egejsko, jonsko, jadransko, jonsko i opet na kraju egejsko more.  Tacno je da su privezista uslovno besplatna ali…..
Marine su za moju ladju po 80 eura noc.
Da bi isao preko vikenda moras da nadjes marinu u kojoj ces je drzati.
Sve ostalo okaci macku o rep. 

Kapetan:

--- Citat: ANASTASIA II  22, 03, 2015, 13:17:12 posle podne ---Neptune, pa nije ti ni Grcka dzabe.  Ja sam prosle godine oplovio egejsko, jonsko, jadransko, jonsko i opet na kraju egejsko more.  Tacno je da su privezista uslovno besplatna ali…..
Marine su za moju ladju po 80 eura noc.
Da bi isao preko vikenda moras da nadjes marinu u kojoj ces je drzati.
Sve ostalo okaci macku o rep.

--- Kraj citata ---

pa jes, a u koliko si marina sve ukupno bio za recimo 20-30 dana koliko su proveo u Grckoj ?
Neptun ima manju jedrilicu i moci ce i u manja pristanista da udje , gde mi mozemo samo da sanjamo ... (tipa kato Gatzea i sl.)

kad poredis Grcku i Hrvatsku , Grcka ima milion prednosti .. nije naravno sve med i mleko ali je drasticno bojlje nego u hrvatskoj...

e problem nastaje kada je sve puno ... a onda pocinje zezanje... desava se da se vezu pramac krma i da se sidre u sred pristanista  ili da se vezu popreko na tudje pramce... ima svacega .. po meni Neptun nema problema sa svojom  ladjom da se priveze gde hoce...

ANASTASIA II:
Bio sam u cetiri marine.  Prva na Krfu i tri u Atinskoj regiji.  A ti Kapetane prvo da pocnes da plovis pa da pises il licnog iskustva.  Pomislice bre neko da znas sve. I nemoj da mesas babe i zabe.

Kapetan:
Pa nisam te ja terao u marine :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju