The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva
Cetiri osmeha
srsa:
--- Citat: LSI 10, 09, 2014, 22:39:55 posle podne ---А таман сам помислио да и ја купим једну... Ал сад нећу!
--- Kraj citata ---
А јел то Лазо и у том новом стану имаш башту? oops stri stri ffff
LSI:
--- Citat: srsa 11, 09, 2014, 06:00:55 pre podne ---
--- Citat: LSI 10, 09, 2014, 22:39:55 posle podne ---А таман сам помислио да и ја купим једну... Ал сад нећу!
--- Kraj citata ---
А јел то Лазо и у том новом стану имаш башту? oops stri stri ffff
--- Kraj citata ---
Стан је окружен баштама. Хлад праве огромна стабла ораха, висока као зграда (четири спрата). Дакле, места има, хвала на питању.
Шалу на страну, далеко сам ја у овом тренутку од могућности да купим било шта. Али кад погледам колико папира је Николи било потребно... Нема ту неке велике разлике у односу на нас. Бирократија се лепо раширила по овом свету и не прави разлику између малих и великих, развијених и неразвијених, богатих и сиромашних. Бирократија је сазрела до таквог нивоа да сама себе генерише и развија. Измишљају се нови и нови обрасци, неко то попуњава, неко прегледа и сортира... Да ли би свет данас могао да постоји да нема бирократије?
Све ми се чини, ускоро ће постати сама себи довољна. Људи јој неће ни бити потребни. Само да попуне образац да постоје и све остало ће бирократија да организује, а људи ће у мање развијеним земљама и даље да се шетају од шалтера до шалтера и да стоје и чекају у редовима, док ће у оним мало богатијим и боље организованим само на једном месту предати доказ да су живи и да постоје у писаној форми, а даље ће бирократија сама...
IKA:
--- Citat: Kapetan 10, 09, 2014, 22:43:06 posle podne ---
--- Kraj citata ---
plovila su tamo drasticno jeftinija ... ali treba kupovati u periodu od kraja oktobra do marta.... ja sada tamo jurim pomocni camac za jedrilicu, ali tek u oktobru novembru ...
realno ja sam odmah posle ugovora i potvrde o rezidentnosti (vadi se u poreskoj kod nas ) registrovao brod na USA... ali ipak sam izgurao ceo proces da bi sve bilo regularno...
--- Kraj citata ---
Pa što juriš pomoćni čamac kad ti je vilin konj završen 25648
oblak:
--- Citat: Kapetan 10, 09, 2014, 22:43:06 posle podne ---
--- Kraj citata ---
plovila su tamo drasticno jeftinija ... ali treba kupovati u periodu od kraja oktobra do marta.... ja sada tamo jurim pomocni camac za jedrilicu, ali tek u oktobru novembru ...
realno ja sam odmah posle ugovora i potvrde o rezidentnosti (vadi se u poreskoj kod nas ) registrovao brod na USA... ali ipak sam izgurao ceo proces da bi sve bilo regularno...
--- Kraj citata ---
Ja sam Kapetane ocekivao da ces posle one price o doceku brace iz Rusije brod registrovati na bratsku na Rusku federaciju???Cemu sad taj zaokret u odnosim prema imperijalistima sa zapada?? ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
IKA:
Okupatorima daje pare. sajkaca garant je strani plaćenik
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju