E, ovako treba... > Drveni čamci
HMD 19
BORA-D.T.D.:
Planirao sam da pocetkom aprila kupim epoksidnu smolu u GI-NI-ju(iz Vrcina) i nastavin sa radovima. Medjutim, ispostavilo se da oni sada nemaju smolu kojoj nije istekao rok trajanja.
Onda sam saznao da i eshop.navodi prodaje kao i GI-NI italijansku smolu Elantas. A onda novo razocarenje kada su javili da je rok trajanja njihove smole do avgusta ove godine. Meni to ne odgovara jer ne mogu da je utrosim za to vreme. Treba mi ispravna smola sa kojom mogu raditi 7-8 meseci. Smola Elantas se prodaje samo u ambalazi od 20kg+6kg sto otezava situaciju.
U BG model shop-u prodaju nemacku smolu u malom pakovanju do 1kg ali je duplo skuplja nego u GI-NI-ju.
Drugih smola u Srbiji nema. Van Srbije ima je svugde i jeftinija je, ali je ne mogu uvoziti fizicka lica Tako stoji stvar sa nabavkom epoksidne smole u Srbiji.
Moram ponovo da kupujem preko ljudi koji putuju na relaciji Nemacka- Srbija. Ovakva nabavka je komplikovana, poskupljuje cenu i dugo traje.
stvlada:
Ma bre opusteno,nema veze,bice valjda gotova ladja do novog potopa koji predvidjaju 2029 god
Zoran T:
Epoksi i sper su zakon ali i rak rana kad treba nabaviti a i kosta parica.Jel moze par pitanja u vezi HMD ovako ili na pp
BORA-D.T.D.:
Zozo901; Zbog postova kao sto je ovaj pre tvog, bolje na pp.
maverick:
Boro pošto je trup u potpunosti gotov...da li bi bitno utjecalo na sve ostale karatkteristike kad bi se čamac zavrsio s obicnom smolom...pa recimo prajmer..pa boja...onako cisto mi malo na pamet i ako nema nesto previse ljepljenja
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju