E, ovako treba... > Brodski motori

Kako isprazniti dizel iz tanka...

<< < (4/6) > >>

Bećar:

--- Citat: Kapetan  04, 07, 2014, 10:44:14 pre podne ---
--- Citat: Drivee  04, 07, 2014, 04:54:13 pre podne ---Hladno secena rupa, pa lepo to dobro oprati, isprazniti i kasnije traziti resenje da se ta rupa zatvori. Bce tesko i tu hemikaliju isprati, u pravu je covek. Jel taj tank na brodu ili je napolju?

--- Kraj citata ---

secenje , varenje ... to je po meni suvise komlikovano jer se sve radi u zatvorenoj krmenoj kabini ... evo je slika

--- Kraj citata ---

Možda je "rešenje" ,za pražnjenje bez pumpi ,jednostavno sipanje hemije u tank i nakon nekog vremena dolivati bilo koju tečnost  a ispuštati je na prelivnom tj. povratnom  ventilu.Čini mi se da parafin pliva iznad vode .Nakon dva sata protoka vode kroz tank ,neće biti nikakvog smeća u njemu .
Naravno ,morate biti ekološki "korektni "prema okolini  sB0

Zoran:
    Nema tu mnogo filozofije.
    Tank treba izvaditi,napraviti mu revizioni otvor,oprati ga i vratiti na svoje mesto.
Posao jeste veliki, ali kada  se jednom odradi vise  nikad nece postojati veliki tesko
resivi problem.Sto se mora mora se,pa je zato bolje sto pre odraditi to valjano.

PS. Dosta ces da ustedis ako napravis revizioni otvor ovde,a tamo se samo otvori
      rupa i zavari.

Kapetan:
Da bi se uradio revizioni otvor treba povaditi pola kabine... ispiranje, pa dezintegracija, pa u krug...

mladjo:
Ima jevtinih usisavaca za vodu,a moze da usisa i prljavstinu.Samo na onai tvrdi kraj od creva ako treba napraviti malu redukciju sa obicnim komadom nekog creva.888(valjda me sad necete banovat)

Kapetan:
sto banovati ?
kakvi su to usisivaci za vodu ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju