Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav svim ljubiteljima vode :)

(1/2) > >>

Sloba89:
Pozdrav svima  114

Ja sam Slobodan, iz Beograda. Veliki sam ljubitelj reka i jako uzivam vec cim osetim njen miris. Inace imam 25 godina i se bavim telekomunikacijama i IT-jem. Totalno sam neiskusan sto se tice sveta nautike, tako da cu ja vama traziti mnogo saveta, a za uzvrat mogu ponuditi raznoliko znanje oko tehnike  jh

Za sada imam gumeni camac od 3m sa veslima sa kojim sam bio par puta na Adi i tu se zavrsava svo moje iskustvo. Sakupio sam nesto malo parica i sada gledam da kupim neki camcic sa pentom i da podignem svoje uzivanje na visi nivo pa ce mi vase misljenje i saveti pri kupovini biti presudni. Nadam se da cete imati malo strpljenja za mene  sajkaca

Pozdrav svima jos jednom  k5

zankiki:
Dobrodošao.

Na pravom si mestu da dobiješ gomilu različitih saveta koji će te zbuniti  ha
To je zato što svi imamo različite potrebe na vodi, prelazimo različite relacije i imamo drugačiji pristup nautici.
Ipak, dobićeš sigurno i gomilu korisnih informacija.

Najbitnije je da u startu znaš za šta ćeš tačno koristiti plovilo, da možeš izabrati ono što ti najviše odgovara.

Ljuba:
Dobro došao Slobo!
Lepo je da si tako mlad shvatio šta znači reka, nisi gubio vreme.
Čamac i penta, imaš sad po oglasima veliku ponudu, najbolja varijanta je neki plastikaner jer ne zahteva održavanje a od motora Homda ili Yamaha, da se ne patiš sa poteznicom... jh

srsa:
Добро дошао.  114

mladjo:
 114 114 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju