Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima!
IKA:
Igore jedan savet.Prvo dobro operi čamac ,nakon toga možeš videti ima li uopšte potrebe farbati čamac.Veoma često se dešava da se ljudi odlučuju na farbanje plastičnog čamca kojem je dovoljno samo poliranje.Nakon temeljnog pranja možeš videti da li je želkot -površinski sloj oštećen ili ne.Ukoliko želkot nema oštećenja dovoljno je samo poliranje čamca koje ga dovodi u vizuelno savršeno stanje.Mnogi koji su hteli da farbaju čamac , su se iznenadili kakav sjaj dobija čamac na malom delu koji sam im ispolirao da bi im pokazao da nije potrebno farbati čamac koji je samo izgubio fabrički sjaj.
budens72:
dobro dosao 114
srsa:
Добро дошао. 114
STG:
Kada me mrzi da nesto operem ja to zafarbam. jh
Skoro sam pa ozbiljan. tamburanje
Ako nemas volje da to radis sam u Begecu postoji mnooogo radionica i ljudi koji se bave tim stvarima,moj prethodni camac(Specijal 80) sam pazario bas u Begecu...
becke021:
Hvala na dobrodošlici!
@IKA
Problem je što nisam jako dugo video čamac, tek treba da odem da vidim u kakvom je stanju. Znam samo da je sigurno stojao na suvom nezaštićen od vremenskih uslova, bar 4-5 godina. Jedan poznanik mi je samo rekao da je video čamac i preneo da "imam čamac" (u prevodu da je u ok stanju).
Najverovatnije ću sledeće nedelje otići da proverim u kakvom je stanju, slikaću ga i naravno postaviti ovde da vidimo šta mi je činiti!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju