Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav za sve :)
Mikely:
Pozdrav svim clanovima:) Ja Sam Milan iz beograda I posedujem italijanski gumenjak marke Sigma od 4m sa tomosom 4. Inace to mi je prvi camac tako da jos proucavam ali mislim da se dobro snalazim.
Nadam se lepom druzenju:)
LSI:
Dobro došli, Milane.
Ima nas ovde svakakvih ali verujem da ćete se lepo uklopiti ako se potrudite i ne budete na kraj srca.
A što se tiče čamca i iskustva - važno je da ste počeli. Sa tim što imate, ako budete imali dovoljno vremena za izlaske na vodu, možete veoma lepe uspomene da sakupite za neke dane koji će doći kroz mnogo godina.
Samo, vodite računa - budite oprezni. Ako vozite po Dunavu, to je ipak ozbiljna reka i treba je poštovati i biti obazriv. Ne znači ovo da na Savi možete da budete nepažljivi ali Dunav je mnogo opasniji. Zato nemojte da zadovoljstvo pokvarite lakomislenošću.
I ne zamerite na ovoj lekciji koju ste dobili nakon prve poruke. Ovo je krajnje dobronamerno. Želim vam sve najbolje.
Mikely:
Hvala na savetima I strpljenju. Vec sam se jednom opekao na savi usled manjka iskustva a velike zelje da plovim. Ali moram priznati da sam iz svega toga naucio dosta stvari;) jedna od njih je da promenim stift:)
Sada se vozikam po dunavu uglavnom do Lida na kupanje pa ne prelazim mnogo bas zbog velike pouzdanosti ovog motorceta:)
srsa:
Добро дошао. 114
mladjo:
114 114 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju