Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Sesnajsti memorijal Regata Zorana Radosavljevica

<< < (8/9) > >>

neptun:
 Prejedrio sam danas celu okolinu, a regatasa nigde.ja se spremio da zauzmem najbolje mesto za pracenje trke., al niko ne jedri osim malih jedrilica i mikraca. Ne znam zasto ljudi koji drze jedrilice po bg-marinama tako retko jedre. Ima par njih koji po nekad izadju, a ostali  ne znam dal uopste koriste jedrilice. A nesto ne znam da ih nose na more.
Brod nema smiala ako samo lezi u marini.

Kapetan:
danas na planini, sutra ako sve krene kako treba pod jedrima :)

moatisje:

--- Citat: neptun  22, 06, 2014, 00:20:01 pre podne --- Prejedrio sam danas celu okolinu, a regatasa nigde.ja se spremio da zauzmem najbolje mesto za pracenje trke., al niko ne jedri osim malih jedrilica i mikraca. Ne znam zasto ljudi koji drze jedrilice po bg-marinama tako retko jedre. Ima par njih koji po nekad izadju, a ostali  ne znam dal uopste koriste jedrilice. A nesto ne znam da ih nose na more.
Brod nema smiala ako samo lezi u marini.

--- Kraj citata ---

Sramota je sto ovo kazem, ali meni je proslonedeljno ucesce u regati bilo prvo jedrenje u ovoj godini i prva plovidba uopste. Imam doduse neko opravdanje - marina je bila u rekonstrukciji do pre 3 nedelje pa sam bio tako reci zarobljen drugim camcima. nakon toga, a sve do juce sam bio na privremenom mestu koje uopste mije imalo bitve.
  E od juce hvala bogu konacno dobih svoje mesto sve sa bitvama  jh  , tako da cemo se nadam se cesce vidjati na vodi

Kapetan:
ja nadjoh od prosle regate sendviche pa sad vidi :)
nego koja je marina u pitanju ?

neptun:
Pa kako su se zaturili kad ti je onako u brodu sve pod konac.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju