E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Samogradnja prikolice za camac, kako? sta?

<< < (3/9) > >>

Qsha:
U bre Lazo pa ovo sad je zvucalo kao smrtna presuda!!! 56568
Ja lepo napisah iz Dunava u dvoriste a sad ako svaki put trebam da naglasavam da je dvoriste na samoj obali tj.na 4m
Ja sam  izbacio slike kad mi je poplavio Dunav dvoriste tako da se lepo vidi koliko je daleko

LSI:

--- Citat: Qsha  11, 06, 2014, 08:37:57 pre podne ---U bre Lazo pa ovo sad je zvucalo kao smrtna presuda!!! 56568
Ja lepo napisah iz Dunava u dvoriste a sad ako svaki put trebam da naglasavam da je dvoriste na samoj obali tj.na 4m
Ja sam  izbacio slike kad mi je poplavio Dunav dvoriste tako da se lepo vidi koliko je daleko

--- Kraj citata ---

E, to sam zaboravio.

Ali sve jedno - moj komentar treba da bude upozorenje ostalima koji nisu te sreće da žive na obali.

Qsha:
Ma da slazem se potpuno sa svim sto si napisao,i nazalost u nasoj drzavi gledaju samo kako ljudima da isteraju pare iz dzepa,umesto da prave neke olaksice da neke stvari budu dostupne i obicnim ljudima tj.sa malo manje finansija!!!

Bucho:
A zasto ne bi smelo da se na teretnoj prikolici vozi camac? U mojoj saobracajnoj pise teretna ( atest uradjen pre 15-tak godina) I registrovao sam po novom zakonu bez problema. Uostalom zasto, kada istovarim camac, ne bi smeo da natovarim desetak dasaka da prevezem do kuce. Prva registracija je bila oko 10,000 (zbog saobracajne I tablice) a ostale oko 5000.

LSI:

--- Citat: Bucho  11, 06, 2014, 10:20:43 pre podne ---A zasto ne bi smelo da se na teretnoj prikolici vozi camac? ...

--- Kraj citata ---

Mislim da nisam rekao da ne sme.
Medjutim, mislim da se radi o specifičnoj nameni i to je posebno istaknuto u saobraćajnoj. Treba da piše prikolica za prevoz čamaca. I onda to ostavlja mogućnost za birokratisanje i slobodno tumačenje zakona. Ima verovatno i nekih drugih razloga (teretna prikolica mora da ima blatobrane i na njima trouglaste katadioptere i td.).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju