Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata Moja Ladja 2010

<< < (3/12) > >>

zorter:

--- Citat: Kapetan  08, 08, 2009, 01:22:42 pre podne ---Gde sta kako ?
ja bih ostavio datum da bude 27 Avgust kao i sada mozda ga pomeriti da pada u neki lep dan ....

Ja bih dodao dve stavke

1 da obavezno produzimo trasu i prodjemo prevodnicu Djerdap 2, kome je daleko odmara na vodenici
2 da nabavimo nekoga ko ce da tegli deplasmance uzvodno

naravno dajte svi svoja misljenja ovo su neke moje zelje :)

--- Kraj citata ---

Meni se cini da ste otisli 27. jula, ili mozda moj kalendar ne valja.

zorter:
Bravo Dule, svaka ti je na mestu. Zato ja i nisam hteo da idem gumenjakom, a na njemu samo 4-ka. Dokle bi stigao. Bilo bi stvarno neozbiljno krenuti pa odustati kad vidis da nisi u skladu s ekipom. A i za ostale bi bilo mucenje da cekaju najnaj...sporijeg. Kapetan je bio sada najsporiji ali je ipak brzi od 4-ke.
A oni koji krenu s vama ipak treba da i zavrse s vama u grupi. Regata i jeste veliki broj plovila a ne samo 3-4.
Pozzzzzzzzzzz

captjerry:
mi imamo slican problem sa jedrenjem...kad se dogovaramo prijavi se nih za 8 brodova...kada dodje konkretan datum, jedva napunimo jedan....
kapiram da se ljudima desava da im iskrsne nesto ali je bedak kada se prijavljuju unapred znajuci da nema sanse da dodju...a ima takvih...siguran sam da ce sledeca biti bolja a ova, pa super ste se proveli, bogatiji ste za odlicna iskustva i uspomene koje su neprocenljive, niste imali nezgoda i losih momenata....a sve ostalo, potpuno je nebitno...

STG:

--- Citat: captjerry  09, 08, 2009, 09:31:57 pre podne ---...siguran sam da ce sledeca biti bolja a ova, pa super ste se proveli, bogatiji ste za odlicna iskustva i uspomene koje su neprocenljive, niste imali nezgoda i losih momenata....a sve ostalo, potpuno je nebitno...

--- Kraj citata ---
Upravo tako,sa ovom idejom bi mozda treblo organizovati tu neku sledecu,najprostije povidbu...

Barba:
Ljudi, zar ne mislite da je prerano praviti planove za sledecu godinu. Pa ova sezona tek sto je prebacila polovinu.

@Dule
Bio si u pravu, pasara ipak ide malo brze od 6 km/h uzvodno, jurili smo 8.

Pozdrav,

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju