Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Ukraden motor Honda BF8 u Obrenovcu
cobraman:
nisam izgleda na ovom forumu prosledio celu pricu...ukratko...zna se kada je snimljem snimak...drugar moj i autor filma Obrenovac 1003 ga je nacinio...drugi dan poplave...isti dan cak koji minut nakon ovog snimka i prolaska amfibije ovi likovi su prisli obali...tamo ih ugleda moj drugar koji drzi pentu na istom splavu kao i ja...i prepoznaje je...ispod skinute kape vidi MOJ monilni telefon...pita ih odakle im penta na sta mu odgovaraju da su taj motor skinuli sa nekog potopljenog zelenog camca i da su ga prebacili na ovaj da bi spasavali...MOJ CAMAC NIJE potopljen ni probusen vec su u njemu veslali neki ljudi...ima snimaka a i nasao sam ga...dovoljno su se zakopali lazima...druga stvar taj mobilni je bi dostupan taj drugi dan ...nakon sto su ga oni vratili pod kapu i rekli da ne brinem i da ce sve biti vraceno, posle.par sato telefon do dana danasnjeg postaje nedostupan...baterija bila u fullu...drzi po 26 dana...
treca stvar penta je bila zavarena za moj camac...i pokidana je nasilno...da su hteli, spasavali bi iz mog a ne cupali pentu i prebacivali na drugi...
nemam ni najmanje sumnje da su ovo klasicne okorele i organizovane lopine...ko god da su bi civili ili pripadnici organa reda...
cobraman:
zaboravih jos ovo...moj drug im je pomogao da prevezu kablove ispod rucice...bilo sjebano dugme za stop...sti se i vidi da rade na ovoj slici th pokusavaju...
i OVO NIJE moj camac...ovaj crveni...bila je zavarena za zeleni metalni...
srdjan72:
Cobramen,ima li kakvih vesti.Ni mojoj penti ni traga ni glasa ni dan danas.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju