E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Upozorenje - vadite vodu iz čamaca dok ne bude kasno

<< < (3/4) > >>

CIVIJA:
Ako mislis na mene, zacudio sam se da je napadalo 10 cm za 5-6 sati. Jutros nije bila tako jaka kisa.

STG:

--- Citat: CIVIJA  15, 05, 2014, 21:03:07 posle podne ---Ako mislis na mene, zacudio sam se da je napadalo 10 cm za 5-6 sati. Jutros nije bila tako jaka kisa.

--- Kraj citata ---
Ne,zaista nije upuceno vama vec uopste....
Kisa sipulj i pada cele noci,ujutru i uvece obici camac u ovakvim situacijama da se izbegnu problemi

CIVIJA:
Slazem se 100%

broker975fx:
U BGD od kad mere količinu padavina a to je preko 100 godina nije palo više na m2. Cifre su preko 100l po metru kvadratnom. E sada je vrlo lako sračunati težinu vode u otvorenim čamcima. Ovom kišom su u principu oni najviše pogođeni, kabinaši i ostalima kiša ne smeta ali ipak dužnost svakog vlasnika je da se o svom vlasništvu stara ili ovlasti nekog da to za njega radi. Jbg to sve ide u onu da je brodu potreban rob a ne vlasnik, na žalost mnogi to ne shvataju

STG:
Camci sa kabinom nisu manje ugrozeni,narocito ako su obezbedjeni zadnjim vezom/muringom(Stenka).
Tu ljudi grese pa se nadju u cudu kada vide samo nad kabinu...Redovno obilaziti(govorim po hiljaditi put),popustati svoje sidro i komsijino,jer u Srba vlada ona dobra stara:gladam samo svoj interes.
Malo ko od camdzija ce primetiti da je komsijin camac jednako bitan...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju