Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Malo smo plovili danas..............
deda:
............................................
deda:
...............................................
E ovaj "strucnjak" u jedrilici mi je pokidao zivce ! Uopste covek ne gleda ni levo ni desno nego gleda u jedro a ide po sirini ko pravi!! Morao sam dobrano da izmanevrisem da bih ga izbegao !
LSI:
--- Citat: deda 11, 05, 2014, 23:00:12 posle podne ---...............................................
E ovaj "strucnjak" u jedrilici mi je pokidao zivce ! Uopste covek ne gleda ni levo ni desno nego gleda u jedro a ide po sirini ko pravi!! Morao sam dobrano da izmanevrisem da bih ga izbegao !
--- Kraj citata ---
Deda,
Po tako lepom danu kakav je bio jučerašnji - zar može tako nešto da iznervira čoveka?
A i ne bi trebalo.
Po pravilima, plovila koja se kreću na vetar imaju prioritet u odnosu na ona pogonjena motorom. Naravno da to ne znači da jedriličari treba da se ponašaju bahato i da očekuju da im se svi uklanjaju s puta. Ovo naročito kad naidje skup barži kojima se teško manevrši - niko ne bi trebalo da očekuje da taj skup treba da menja pravac kretanja zato što se na plovnom putu našao neko ko proverava koliko vetra može da uhvati u svom jedru.
Srecko Sojic:
LSI, u protivnom bi moglo da se zavrsi na balkanski nacin...prvenstvo jaceg tamburanje
Zoran:
Deda zaboravio si ko ima prednost !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju