Nautika opšta... > *** Od Bezdana do Delte ***

Beograd - Crno more .... Dan prvi

<< < (4/6) > >>

STG:

--- Citat: Kapetan  04, 02, 2017, 20:28:11 posle podne ---
--- Citat: sale.m79  04, 02, 2017, 11:12:06 pre podne ---Ja nesmem zbog onih gusara ko ce da strazari

--- Kraj citata ---

Gusari su nam prisli samo zbog nemacke zastave.. kad su videli da smo srbi , oma su odustali ...

--- Kraj citata ---
Nekada cuveni i u pricama pominjani "gusari", se nalaze jos par desetina kilometara nizvodno od kanala u koji ste vi usli.

drazeta:

--- Citat: Kapetan  03, 02, 2017, 22:06:31 posle podne ---za sve  one koje zanima problematika u dve recenice:

Odlicna avantura, nema nikakvih opasnosti (ako i malo planirate) !

ako mi vreme dozvoli mozda se spustim u nekoj siklji do dole ove godine...

--- Kraj citata ---
Prijavljujem se kao zainteresovan,ako mozemo da uskladimo termine.Camac bez kabine 4.25m,tohatsu 10-ka i pristojan sator.Za ostalo bi se dogovorili.

broker975fx:
Da te ne mracim bolje sam da ides jer kapetan sigurno nece imati vremena, sto je i realno:) jasno je to i njemu nego je optimista

zica:

--- Citat: broker975fx  06, 02, 2017, 14:48:56 posle podne ---Da te ne mracim bolje sam da ides jer kapetan sigurno nece imati vremena, sto je i realno:) jasno je to i njemu nego je optimista

--- Kraj citata ---
Što se tiče našeg druga Nikole verujte da je bogatstvo biti sa njim na putovanju to je jedna pozitivna osoba o politici ne priča ako odluči da ide biće vam veom lepo sa njim.

Kapetan:

--- Citat: zica  06, 02, 2017, 18:13:31 posle podne ---
--- Citat: broker975fx  06, 02, 2017, 14:48:56 posle podne ---Da te ne mracim bolje sam da ides jer kapetan sigurno nece imati vremena, sto je i realno:) jasno je to i njemu nego je optimista

--- Kraj citata ---
Što se tiče našeg druga Nikole verujte da je bogatstvo biti sa njim na putovanju to je jedna pozitivna osoba o politici ne priča ako odluči da ide biće vam veom lepo sa njim.

--- Kraj citata ---

drazeta pusti ove dusmane.... samo da stavim krov na kucu i odo ! : ) Zico, sto se politike tice, moras priznati da sam bio isprovociran turanjem upaljaca pod nos svaki dan !
evo ga jedan video snimak ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju