Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Beograd, Constanca, Carigrad, Korint, Krf, Zelenika...
poljo:
Čestitam. Nadam se da će nakon okončanja puta biti detaljna reportaža. Kapetane.ziv ti meni.pokupi od Milijuna troškovinik ako ima. Znam dvojicu priucenih rekoplovaca kojima se dopada ideja odlaska do delte Dunava. Samo da mi Zoka završi sa ovim dosadnim terapijama pa da počnemo planiranje.
LSI:
--- Citat: zoke 01, 05, 2014, 10:55:58 pre podne ---posto iz bolnice pratim putesestvije mojih drugara ,a juce su mi presadjene maticne celije ,ovo sto oni rade je za mene prava terapija i osvezenje .Drugari sretno do cilja kojeg ste zacrtali i da vas sva sreca ,naravno i iskustvo ,prati .
ffff harm harm harm
--- Kraj citata ---
Drži se, Zoke, prijatelju!
Kapetan:
Tomis marina... rucak u kafani....
Babuska....
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kapetan:
Zivi smo i zdravi ... juce smo kao sto znate uplovili u Konstancu ali nam zbog magle nisu dali da udjemo u marinu .... Mada smo pokusali , pa su nas najurili :)
Trenutno sredjujemo brod u Tomis marini, a ujutru ja krecem avionom ka Beogradu a ostatak posade dize Jarbol i ako vreme dozvoli pa pravac Istanbul ... ... Kao sto sam i rekao obaveze mi ne dozvoljavaju da produzim put sto mi generalno tesko pada jer je posada savrsena..sto bi kapetan Miljan rekao "boli me diafragma od smejanja"... Mada po nekim planovima mozda im se pridruzim od Volosa pa do Krfa... videcemo !
Inace sve sto ste citali o putu Beograd - Crno more slobodno zaboravite... 70% stvari nisu tacne.... Druzili smo se sa bivsim piratima, bili smo cascavani od rumunske policije, kukurze nismo videli , Dunav nizvodno NIJE DOSADAN nego prelep...
Nauticke mape ... probali smo Garmina, Navionics, Nroute... da smo po njima vozili ne bismo stigli u jednom komadu ... bruka i sramota koliko marketinga oko tih karata .. BACENE PARE... jedino sto iole vredi jesu Jeppessen mape...
Zoran:
Super.Mada si mozda trebao da ostanes za dizanje jarbola.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju