Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Beograd, Constanca, Carigrad, Korint, Krf, Zelenika...

<< < (6/39) > >>

popeye:
Svaka cast na tempu. Kako je prosla, prva noc ?

zorter:

--- Citat: LSI  27, 04, 2014, 09:32:19 pre podne ---Dragi prijatelji, evo, ne mogu da izdržim a da se ne oglasim.

Pre svega, želim vam sve najbolje na putu na koji ste krenuli.
Nadam se i od srca vam želim da to do kraja bude lepa i uzbudljiva avantura o kojoj ćete nam dugo pričati.

Ali moram i da vam uputim ozbiljnu zamerku na pripremi!

Kako ste mogli da sve to pripremite u apsolutnoj tišini? Bez reči najave?
Šta znači kada se na forumu pojavi nova tema sa naslovom "Beograd, Constanca ... i td."? Sa informacijom da će se nešto pojavljivati na vrhu ekrana?

Zar je bilo toliko teško napisati nekoliko rečenica i objasniti šta to pripremate i gde ste naumili? Zar je bilo tako teško napisati nekoliko rečenica o plovilu, o članovima posadi, o planovima?

Ovaj forum nas okuplja zbog ljubavi prema vodi i onome što se na njoj dešava. Ovo što vi radite je tema koju će svi pratiti. Zato je morala biti uradjena od početka i morala bi imati svoj tok i zaključak. Samo tako doprineli bi daljoj popularizaciji nautike i sajta.

Ovako, što reče neko - Šta ste to uradili pa bežite?

Neka vas sreća i lepo vreme prate na putu koji ćemo proputovati sa vama. Budite naše oči, naša srca i naše duše. I pišite o svemu. Šaljite slike. A kada se vratite, mora da se organizuje neko druženje, neka tribina.

Sve najbolje - vaš LSI!

--- Kraj citata ---

Ko kaze da nije nista pisano o pripremama za plovidbu?
E, moj Lazo, ne pratis sve sta se desava u nautickim vodama Srbije....

http://www.nautickiforum.com/Forum/index.php?topic=891.0

i

http://www.nautickiforum.com/Forum/index.php?topic=1066.0

broker975fx:
Pa čak se i ovde pisalo o tome pre jedno 6-7 m

Kapetan:
Eh zorter da smo pisali unapred ne bi nas bilo u tim "nautickim vodama srbije" :-) sta ce mi smo rostiljdzije i sl

Generalno dosta je bilo izmena od pocetka, pa sve napisacu nesto i nikako... moje misljenje je bilo i ostalo bolje delati nego pricati... i kad je sve bilo sigurno pustio sam temu...

5 sati smo prolazili prevodnicu... sad cemo u Kladovo da odmorimo sat dva dokupimo sta treba pa picimo dalje ...

Laza je u pravu ja nisam stigao u petak da napisem opsirnije u temi, gledamo da to veceras odradimo :-)

Pozdrav od svih iz posade anastazia ii :-)

Poslato sa grgoljblastera,  uz pomoc tapatalka

Kapetan:
Pre par godina sam se zaustavio na 934 km.... danas je to predjeno :-)

Tu je Trajan podigao prvi most na Dunavu oko 300 godine nove ere.... idemo dalje da vidimo ko jos zivi i ko je ziveo na ovom nasem Dunavu...

Poslato sa grgoljblastera,  uz pomoc tapatalka

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju