Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Beograd, Constanca, Carigrad, Korint, Krf, Zelenika...
broker975fx:
Pa jel moguce uopste proci tu rutu bez pristajanja u tursku,moram priznati da sada kad vidim kakavo je ludilo u istambulu shvatam sto se svi zale sto moraju da idu sa kraja na kraj grada za potrebne papire za ulaznu reviziju
Kapetan:
nevreme ih vratilo u Rumuniju ....
evo ga pregled polovine prvog dana... malo traje dok se sve podigne na YT dok se obrade materijali i slicno... ali gledam da proberem materijal i da sto vise materijala ostane za sve koji bi da predju ovaj put...
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,12942.msg138932/topicseen.html#msg138932
Zoran:
Pa nije to bas neko nevreme koliko vidim.Ako su podigli jarbol i trimovali ga
kako to treba.Na jedra bi bas lepo isli.
Mada pozdravljam odluku Miljana.Posada neiskusna i bolje je vratiti se u luku,
ako iz toga sada izvuce iskustvo i ne krece na tu prognozu.Licno smatram da su trebali
da isplove par kilometara i da vezbaju malo jedrenje,da se priviknu na ljuljanje i kada
im sve dosadi nazad u luku,u bircuz i udri po picu.
Kapetan:
Ne znamo sta se desilo ... po Grib-u vreme je sasvim ok ... ali sta je na terenu to je pitanje... Zica i Sale nikada nisu jedrili , baciti ih prvi dan na debelo more .... bolje sto su se vratili ... sad bi trebalo da se primeni plan B ... uz obalu do Istanbula... i sad mi je tek krivo sto sam se vratio :(
Zoran:
Vrati se ponovo.Mada njima je svejedne gde god da se motaju.Sada ce da shvate
razliku izmedju Dunava i mora.Vidis da te cekaju a i nama neko da pise sta se dogadja.
Ali si me razocarao sto nisi izdrzao do Turske.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju