Ribolov > Ribe naših reka, jezera, mora

Rast sarana

<< < (2/3) > >>

Srecko Sojic:
ma meni je doslo da ga potprasim puskom ali u tom slucaju on ce da nastavi da krade a ja cu da dobijem krivicnu prijavu.

u svakom slucaju si u pravu. treba prijavljivati i dokumentovati. ne vrijedi drugacije sa bagrom

Ljuba:
I opet, problem je u sprovođenju zakona, linija od kontrolora-policajca pa do pravosnažne presude u kratkom vremenskom roku. Kada nekoliko njih bude zaglavilo bezuslovnu robiju od 1god+ ostali ima da se češu i tamo gde ih ne svrbi pre nego krenu u štetu. Ovaj narod priznaje samo korbač.

Srecko Sojic:
ljubo za predsednika  k5

slazem se u potpunosti. nema izvrsne vlasti ni sa jedne strane drine ili save. radi ko sta hoce a pogotovo oni koji treba da sprovode taj zakon.

ali ne mogu da se pomirim sa tim i nikada necu prestati da se borim protiv toga.

takodje, svaki put kada odem na vikendicu pokupim par vreca djubreta i otpada (uglavnom plastike) sto sava nanese i sve to potovarim u auto i odvezem u grad. stari mi kaze da sam budala i da cistim tudje smece ali ja i dalje postujem prirodu i rijeku i radim to sto mislim da tako treba.

deda:
E ovo treba procitati........

http://www.trofej.info/index.php/vesti/ribe/item/836-svetski-dodos-broj-1

LSI:
Deda, svaka čast za priču. Autor je sjajan!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju