E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Šta uraditi sa čizmom ?

<< < (3/7) > >>

zorter:
Robi, hvala za info. To vec nisam znao. A sta mislis o motorcicu sa vodene pumpe?

zorter:
To ce najverovatnije i biti al' zao mi da se baci cela cizma. Zar ne postoji jos neka upotrebna vrednost? Pa makar kao prenos za windgenerator, samo sa vecom elisom. ???

Darkobp:
Ja imam kultivator onaj stari Osjecki sa Hondinim 4taknim motorom od 6ks,i to tako lepo radi taj motor da sam odusevljen sa njim iako ima vec 25god kako uvek pali na prvu i posle duge zime,ma fercera ma prva masina :good: Cak sam i ja hteo tako nesto kao ti da uradim sa starom nogom van.motora,a po oglasima sam te hondine motore nalazio sa cenama tu oko 100e
Vazdusno je hladjen i ima neku malu turbinu koja malo produvava preko rebara tako da je stalno i lepo hladjen cak i na kultivatoru kad ores na punom gasu pri brzini od 1km/h
Ma japanci su to jako lepo spakovali i bas je mali motoric i kompaktan i sto je najlepse maltene neprelazi 1litru na sat cak i kad ga maltretiram na punom onako opterecenog :good:
Razmisli o ovome!!!!

zorter:
Odlicna ideja. :good: :good: :good:

bogdan:
Odlicna ideja sa Hondom  ali pod uslovom da joj je izlazno vreteno   vertikalno  , u suprotnom treba videti oko podmazivanja

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju