NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Nabavka epoksidne smole

<< < (2/3) > >>

Zakeralo:

--- Citat: BORA-D.T.D.  03, 04, 2014, 22:59:39 posle podne ---Radio sam sa epoksidom: WEST SYSTEM, Elantas (GI-NI) i R&G (BG Model Shop). Sve su dobre dok im ne istekne rok trajanja. Cena seta  Eelantas (GI-NI) 20kg + 6kg je oko 400e. Sutra cu znati tacnu cenu.

--- Kraj citata ---

Ok

BORA-D.T.D.:
Sadašnja cena epoksidne smole Italijanske firme ELANTAS koju prodaje GI-NI iz Beograda- Vrčin je sledeća:
Epoksidna smola EC152, 1.076,40 din/kg + 215,28din.(PDV) = 1.291,68 din/kg x 20 kg = 25.833,60 din.
Učvršćivač                        2.070,90 din/kg + 414,18din.(PDV) = 2.485, 08 din/kg x 6 kg  = 14.910,48 din.

Ukupna cena seta :   40.744,08 din.

Zole:
da pitm ovde, ako neko zna: imam manju zalihu west system epoxidne smole kojoj je istekao rok trajanja. Čuvano je u dobrim uslovima i sve deluje ok ali ne znam da li je pametno to upotrebiti ili baciti?

LSI:
Колико је био назначени рок за употребу?
Када је истекао рок?

BORA-D.T.D.:

--- Citat: Zole  07, 12, 2014, 19:36:08 posle podne ---da pitm ovde, ako neko zna: imam manju zalihu west system epoxidne smole kojoj je istekao rok trajanja. Čuvano je u dobrim uslovima i sve deluje ok ali ne znam da li je pametno to upotrebiti ili baciti?

--- Kraj citata ---
Preporučujem da je ne koristiš za lepljenje ali je možeš iskoristiti za premazivanje, kao podlogu pre bojenja ili lakiranja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju