E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

Johnson SH 9.9 2T - krezuba komanda gasa

(1/3) > >>

Sloba_NS:
Od skoro koristim ovaj motor i prilikom dodavanja gasa preko ručke izgleda da sam mu okrnjio par zuba na zglobu... :'(

Zna li neko može li se to popraviti, gde, ili ću morati da tražim kao kompletan rezervni deo?

Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Darkobp:
Isti slucaj je bio i kod mene,sajle malo zardjale pa islo tesko pa se okrnjili zubi u komandi  XKJHDGASED

Ja sam lepo komandu razbucao,nasao komad neke tvrde 1cm-terske plastike lepo skinuo sablon po starom uzorku,obican bansek-rucnu testericu za metal u ruke i napravio novi zupcanik od cas posla  sajkaca
Doduse,neznam kako  kod tebe to  izgleda al kod mene je to bila nazovi je recimo neka polutka sa recimo 3-4zuba i ja sam takav covek da mi je malo  glupo traziti takav neki deo po e bay-u cekati ga mesec dana i dati za njega 20,30,40e... a nikakav problem nije ga napraviti za sat vremena

Kod mene je to ovako izgledalo(isto je Jonhson-ova komanda u pitanju)

Darkobp:
aaaaaauuu greska moja,sad tek vidim da ti nemas daljinsku komadu nego se to desilo na rucici na motoru
moja greska kuku

Sloba_NS:
Tačnije na zglobu ručice... Tamo gde se prelama u "parking mod", imaš jedan zubčanik koji ide od strane same ručice gasa i jedan od strane motora. Kada prekopiš ručicu u tačno, za to određenom položaju označenom sa "shift" ta dva zubčanika se uzube jedan u drugi i tako prenose tvoje odvrtanje (dodavanje gasa) i zavrtanje (oduzimanje gasa). E, kod mene su se delimično ojeli, a neki se čak i polomili...  embarassed

Sad mi preostaje jedino  25648 ...  help help help

Zoran Marinković:
 114

Ako ne nađeš polovan ispravan, pogledaj kod njih  :  http://www.ns-steel.rs

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju