E, ovako treba... > Yamaha

yamaha pocetnik

<< < (12/12)

Zoran T:
Slican sistem kao na skuterima...ako je ulje dobra sintetika nema problema samo nemoj da ih mesas sa drugima jer oce da se naprave kao sline pa se zagusi i ne podmazuje...

maverick:
Ne moraš sipati u spremnik za ulje vec direktno mijesas u rezervoaru i rijesio si problem

budens72:
Ja sam sipao i jedno i drugo...nikada nisam imao problem...  slazem se da je bolje ulje predvidjeno za autolube...ali...

mesechar:
Al ga prosiri ...
Ulja.za.dvotaktne motore postoje u verziji mineralno  polusintetika I.sintetika.. naravno da je full sintetika najbolja ali.se.u obzir mora uzeti I godiste motora ...vremeshni.dvotaktni motori su napravljeni u vreme kad se full sintetika koristila samo za trrke kros motore itd.. I takvim motorima vise prija ulje za koje su fabricki.dizajnirani.. nove generacije jamaha evenruda sa naprednim sistemima podmazivanja definitivno  idu sinteticka ulja najviseg kvaliteta.

Drivee:

--- Citat: zankiki  23, 02, 2017, 11:35:45 pre podne ---Da li se u yamaha 30ks autolube može sipati bilo koji dvotaktol ili mora baš neki poseban?

--- Kraj citata ---

ja imam 20ks i sipam uvek yamalube, motul, husqarna ili tako neko ulje, sto bi se reklo, malo bolje ulje iz razloga sto potrosim 80 litara benzina godisnje pa je razlika jako mala. U sutini, ako nemas to, ne mozes da nadjes, sipaj slobodno obican dvotaktol.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju