E, ovako treba... > Yamaha
yamaha pocetnik
pendula:
Ima sauh nereaguje ni kad povuces ni kad nepovuces,mozes da ga verglas do sutra nedaje nikake znake ni malo, a sad upravo sam strcno u svaki karb.malo goriva pali cim musica stane na kljuc a kad odstoi 2h gotovo mrtav opet ispocetka.a kad upali prima gas nestuca sva tri cilindra rade .
ljepoja:
za pocetak skidanje karburatora,ciscenje-ultra zvuk,sinhronizacija leptira,pregled usisnih flatera i pregled dizni...kako saug ne radi,elektro magnet riknuo? Falli li poluga ? kako su nastelovane smese...itd. :)
srsa:
Пендула, кад си већ ушао у ту причу иди брате до краја. Препусти ствар мајстору професионалцу који ће од тог мотора направити нешто што вреди. Батали те приче сам свој мајстор. Нек ти мајстор среди тај мотор, монтирај га на лађу и уживај. k5 k5 k5
ljepoja:
da me neko ne razume pogresno,mislio sam na dizne u karburatorima...da se provere,da nisu pomesane ili da neko nije nesto pravio,svasta moze tu da bude :D
Sent from my TESLA using Tapatalk
Ljuba:
--- Citat: srsa 31, 03, 2014, 20:41:53 posle podne ---Пендула, кад си већ ушао у ту причу иди брате до краја. Препусти ствар мајстору професионалцу који ће од тог мотора направити нешто што вреди. Батали те приче сам свој мајстор. Нек ти мајстор среди тај мотор, монтирај га на лађу и уживај. k5 k5 k5
--- Kraj citata ---
U teoriji je tako ali ja nažalost još nisam sreo majstora koji konstantno drži kvalitet usluga i poštuje rokove. Uglavnom to bude od slučaja do slučaja, neke reši kako treba, neke polovično a neke nikako.
Mogao bih ovde da okačim podugačku listu promašaja svih njih koje sam posetio ali pošto to nije tema daću samo 1 primer pošto je Yamaha u pitanju. Naš kolega sa Yamahom 8 čekao je 1 semering preko Elko-Futoga celih 3 (i slovima: tri) meseca na isporuku.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju