E, ovako treba... > Yamaha

yamaha pocetnik

<< < (6/12) > >>

brodmaja:
 Ko zna koliko ste probali motor na suvo? Kad se sam ugasio,odradio te covek zestoko,rekao sam vec da ti zelim svu srecu.
Pitanje je i sta je tu sve regularno i oko papaira,plocice itd... svasta rade ljudi. Postavi slike pa ce se videti koji je motor i koliko star.Vidjao sam motore i po 20 god. podmladjene na oglasima za prodaju,cekaju se ovce da na trce.

pendula:
Evo slike i sta kazete?

njegos68:
U prvom odgovoru na tvoje pitanje rekao sam ti da je to generalno dobar motor....Sto se tice motora sa slike izgleda ok..ali...To je stari model,nije autolube znaci prije 94 godine ...Kapetan ti je nasao po plocici i broju motora da je taj motor 87 godiste....Znaci prodavac je muckao sa papirima....Poklopac motora je farban naravno a naljepnice se kupuju za 1000 dinara komplet....Ali sve to na stranu ali i dalje nemogu da shvatim da si kupio motor na nevidjeno tj  bez probe na camcu... Tebi zelim puno srece sa ovim motorom  114  Najverovatnije ces morati da ulozis jos novaca da ga pripremis za plovidbu ,te kupovina sajli i komandi...

brodmaja:
 Ta serija motora je dobra,nije auto lube a neki to vole vise,sami naprave mesavinu i ne strahuju dal ce sistem A.Lube da blokira.To jeste 80 i neko godiste mada si malo lose u pocetku objasnio da su linije u pitanju na kapi a to je jos stariji model. Slike su manje rezolucije pa ne moze dobro da se vidi sve,narocito oko motora,dal je otvaran,srafovi iskrzani i nesto radjeno. I u tom buretu nije ti dovoljno potopljen motor!
 Vidim u pozadini delove kola kao da je servis u pitanju s tim jos cudnije kako je kupljen motor. I opet; zelim ti svu srecu !!!

pendula:
Motor je kupljen samo iz razloga sto ja za johnsona realno nebi dobio ni 300-400e i to ako neko naleti.a ovaj skim sam se menjao jedini je pristao na zamenu e sad sta ce biti javljam vam sigurno.Znaci samo iz tog razloga je uzet bez probe itd.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju