E, ovako treba... > Yamaha
yamaha pocetnik
DuleN:
--- Citat: pendula 29, 03, 2014, 20:24:38 posle podne ---Hvala kapetane a motor je upaljen samo bukvalno tri sekunde znam za jadac.U ponedeljak dolazi majstor pa ce on da ga pregleda pa cu da vam javim sta je ako vas zanima.A da ga vratim coveku neigra mi jer je on moj motor johnson 60 hp 1982god dva cilindra racunao 700e i dodao sam jos 600e.A oduvek sam zeleo malo jaci motor.Sta sad kazete.
--- Kraj citata ---
Odlicno si prosao, sad uzivaj s novim jacim motorom.
LSI:
--- Citat: pendula 29, 03, 2014, 20:24:38 posle podne ---...Sta sad kazete.
--- Kraj citata ---
Pošto sam i ja jedan od onih koji su u životu donosili čudne odluke, mislim da imam pravo da komentarišem. E, pa evo:
- prvo, neka vam Bog pomogne da se pokaže da problem nije ozbiljan i da vi sa zadovoljstvom koristite taj vaš "novi" motor;
- drugo, kad ga majstor "dotera u red", onda nam kažite koliko vas motor košta (kupovina + popravka);
- ako i tada budete zadovoljni, onda svi naši komentari postaće besmisleni.
njegos68:
Neznam sta da kazem.... no125 Evo tip je izbacio tvoj motor na prodaju.predpostsvljam da je tvoj ,jer je dugo prodavao yamahu 70 ks....koju je isto ishvalio kao i tvog dzonija sto sad hvali..Ima li ta Yamaha papire,jer ako ima onda u plovidbenoj mora pisati da je 87 godiste....evo par smernica kad se kupuje motor...
1. prvo i uvjek prvo uredni papiri
2.uporedjivanje podataka iz plovidbene sa podacima na plocici...
3.detaljni vizuelni pregled motora
4.obavezna proba motora na camcu..i to ne 5 minuta,nego minimum pola sata u raznim rezimima,stani kreni..
5.ako sve iz gore navedenog stima ,onda dogovor oko cijene...
motor se prije kupovine nikako ne proba u buretu jer to nije neko merilo...
njegos68:
Zaboravih da pitam jeli ovo tvoj bivsi dzoni? http://www.kupujemprodajem.com/Johnson-60KS-11725654-oglas.htm?filter_id=418
Ljuba:
--- Citat: LSI 29, 03, 2014, 20:49:41 posle podne ---Pošto sam i ja jedan od onih koji su u životu donosili čudne odluke, mislim da imam pravo da komentarišem...
--- Kraj citata ---
Isto. Koliko sam para dao na polovne motore (sa sve opravkama) mogao sam 1 nov da kupim. E sad sam čvrsto rešio da moj sledeći motor (ako budem morao da kupujem) bude NOV a do tada ću ovaj sad što imam da krparim. Ne mora ni Honda ni Yamaha, eno Parsun 15 za 2300, Toh.20 za 2500 a može i s nekim kreditom da se uklopi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju