Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Turizam na Tikvari
Darkobp:
Mozda ova tema pripada negde drugde al neznam gde da je stavim pa ajd ovde gde je bezobrazluk na vodi,kapetan neka promeni ako treba :good:
Danas je brod Saralida napustio Tikvaru!!! :cray:
Ali zasto????
Ribocuvarska sluzba je jutros prisla brodu i uz objasnjenje da sezona kupanja pocinje a ovo je nacionalni park 3.kategorije a oni su se dogovorili da veci brodovi sada nece smeti da ulaze i da brod mora da napusti Tikvaru!!!! :diablo:
I oni sta ce dizi sidro i begaj!!!
Kada sam saznao digla mi se kosa na glavi :girl_werewolf:hteo sam otici da streljam svu tu skupinu dokonih penzionera koji sebe nazivaju Udruzenjem sportskih ribilovaca sa sve njihovom cuvarskom sluzbom!!! :aggressive: :punish: :rabbi:
Umesto da gledaju kako bih privukli svaki brod koji prodje Dunavom,da stane malo,da se zadrzi i da tu potrosi koji dinarcic doticni cuvar kaze"Mozes uci,provozati se malo,okupati al nema nocenja i zadrzavanja u Tikvari" tj.uvece vadi sidro,bezi i nevracaj se nikada-Nama niko nepreba!!!! :diablo:
U sto bih im se ja pomerio!!!! Znak o zabrani sidrenja nepostoji,tera me osoba koja nema nikakve veze da kazemo sa tom oblascu nautike vec pisljivi cuvar ribica,taj "njihov dogovor"nikad nije javno objavljen pa koliko to sve moze biti punovazano!!!!!
Nasa srpska posla :jester: :suicide:
Mesto je prelepo pa zato necemo da ga delimo sa nikim :lol: :lol: :lol:
SARALIDA II:
Darko, hvala na svemu, i pored svega onih 8 dana je bilo prelepo. Ako imate neko udruzenje preporucite direktoru da pregleda malo forume, da pogleda cene i lepotu plaze Raj, jer turizam je lepa investicija i lepa zarada.
Darkobp:
Resko da se moze nesto tu uraditi u skorije vreme,proteci ce jos mnogo vode dunavom dok...ovde su ljudi malo zatucani i staromodni
Bas cu obici turisticku organizaciju Backe palanke :hi:,gorim da cujem da vidim kako razmisljaju i gde sve ovo vodi :taunt:
Darkobp:
Saralida cak nije bila ni na privezistu ili bilo kakvom drugom vezu vec usidrena na pola jezera!!! Ma bezobrazluk cist!!!
I ja mislim da nije morao da se pomera,niko od tih nije nadlezan tu njega da tera niti tu postoji zabrana tako toga al sta ce normalan covek pa kao sto ti rece -Pametniji popusta!!!
Srpski turizam :diablo: :suicide:
Darkobp:
Ma tikvani!!! Umesto da ozidaju i naprave neku pristojnu marinicu i malo urede i to lepo naplacuju pa lepo zive i pune gradski budzet od toga kao sav normalan svet al Ne!!!! Sad nek zive od prodatih ribolovackih dozvola sto neki deda peca babuske iz drvenog camca :haha: :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju