Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima i ako moze pomoc
njegos68:
--- Citat: Fishing 25, 03, 2014, 10:36:21 pre podne ---I imam joj jedno pitanje ako se neko prevari da pomogne, visina camca pozadi je 40 cm da li bolje ici sa kratkom ili dugom cizmom ? 7645218764198
--- Kraj citata ---
Obavezno kratka cizma za tu visinu zrcala.... 6589
Fishing:
Hvala na pomoci... kgk
Ljubo da li ima potrebe sa obe strane imati dasku ili nije bitno koji materijal ili samo sa unutrasnje ?
Jel postoji neko nepisano pravilo za to duga ili kratka cizma koliko ispod kobilice treba da foruje motor?
Neko neki zavet kako neki papir da izvadim ?
Ljuba:
Ako se ne varam a sudeći po slici ti već imaš dasku, u tom slučaju iznutra neka tanja daska da bi klešta lepo prionula.
Motor, neki prosek je da osovina elise bude ispod tabana na oko 4-5 cm a finije štelovanje i trim opet zavisi koji motor ti dođe, svaki proizvođač ima svoje uputstvo.
Fishing:
Ma ovo nije moj camac ja sam stavio onako sliku slicnog camca sa interneta , ja menjam dasku sa unutrasnje strane camca pa me zanima jel treba preko te daske da stavim nesto i jel mi treba sa spoljne strane nesto posto je aluminijum ?I posto iznutra stavljam novu dasku od kog drveta je najbolje ?
Ljuba:
Aha, pa ako ćeš tako onda stavi sa obe strane blažujku 10 mm recimo, to će biti dovoljno da klešta stisnu lepo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju