E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Iskustvo sa Natrixom 660 iz Belegisa

<< < (2/2)

srsa:
Углавном сви који купе лађу без предходног детаљног упознавања са "материјом", прођу слично. Или купе половну кршину на коју после скркају брдо пара и живаца, или у старту пукну паре због свог незнања.   kuku
Као пријатељ, требало је да га упозориш на те и такве марифетлуке, а ако ниси могао да га спречиш да купи, онда бар да га натераш да купи клот - у киту, па да га после сам опрема. Лично мислим да би финансијски прошао исто. Све у свему каже наш народ (да не будем схваћен погрешно) "паметан се учи на туђим грешкама, а будала на својим".    roll4  roll4  roll4     

mornar va:
pozdrav svima.nekoliko reci o natrixu 660 i "postenom"ljubi iz belegisa.mala je rec da je covek prevarant,to sa friziderom me ista situacija zadesila.na prvom spustanju u vodu nije radio.kada sam ga nazvao da ga pitam sta nije uredu,covek me ljubazno pitao da li sam ukjucio na 5 ili na 1 frizider.normalno da sam ukljucio na 5 jer je frizider zaista kucni farline.dobio sam odgovor da zato i ne radi,  mora da se ukljuci na 1 jer je to nauticki frizider.tada mi je bilo sve jasno skime imam posla ali je bilo kasno posto sam vec pazario frizider.mali je ovo forum da bi moglo stati koliko me je slagao i prevario "poslovni i posteni" ljuba iz Belegisa.OPREZNO SA LJUBOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maverick:
Kad te netko zajebe jednom, on je kriv...kad te zajebe drugi put...onda si sam kriv  jh ali majstori su uvijek cudan neki soj

srsa:
Чек, чек, јел са тим натрихом 660 и тим фамозним "поштеним" Љубом из Белегиша, једини проблем фрижидер? Какав је бре чамац, корито, квалитет пластике, остала опрема коју фабрички уграђује? Ви се бре везали фрижидер па фрижидер. Људи, у кафани је најскупља салата и ту је највећа разлика између набавне и продајне цене. Ако је код тог натриха 660 једини проблем тај је..ни  фрижидер онда........  kuku  kuku  kuku  kuku

mornar va:
pozdrav,
Pa ukratko cu vam objasniti kakav je camac natrix 660.dobar za 3000 evra,sa onom opremom kojom izadje iz "fabrike" za 7000e.nemam nesto vremena za kuckanje za mesec dana bice na savi kod sajma vezan pa svako ko zali da proba moze da dodje i da se uveri u "kvalitet" natrixa.Nisam se ja uhvatio za frizider ali to sam takodje platio kao dodatnu opremu posteno bez evra popusta i naisao na problem sa "proizvodjavcem".Mislim prvi u nizu problema al ne bih nekoga da pljujem po forumu,samo zelim da zastitim sve koji zele bilo koji njihov proizvod OPREZNO,SVE NA UGOVOR,zato jer znam nas troje prevarenih(mada mislim da vise nije ni prodao camaca).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju